Elena Băsescu i-a rupt turta fetiței sale. Anastasia a ales un obiect care l-a făcut pe fostul președinte să se simtă mândru

Publicat: 13/06/2019 | 11:34

A fost sărbătoare mare, frumoasă și colorată în familia formată din Elena Băsescu și Cătălin Tomată! Mica lor prințesă a împlinit un an și cu ocazia acestei zile importante, ei i-au pregătit multe surprize și i-au rupt turta. De pe tavă, Anastasia a ales mai multe obiecte, însă unul dintre cele pe care le-a luat în mână l-a făcut pe fostul președinte să se simtă mândru.

Citește și: Elena Băsescu, apariție spectaculoasă la brațul iubitului ei. Cum au fost surprinși cei doi

Elena Băsescu i-a rupt turta fetiței sale, Anastasia

Elena Băsescu și-a îmbrăcat fetița de ziua ei într-o rochie roz, stil prințesă, pe care erau aplicați trandafiri de aceeași culoare. Fiica fostului președinte al României și-a asortat ținuta cu Anastasia, iar în picioare a purtat o pereche de sandale negre elegante, cu toc. După cum se poate vedea în pozele din galeria foto a articolului, partenerul de viață al vedetei, Cătălin Tomată, a ales să poarte o cămașă kaki, jeanși și papuci.

Momentul în care a fost adusă tava pe care au fost puse mai multe obiecte a fost pregătit cu multă atenție de părinții Anastasiei, așa cum cere și tradiția, de altfel. În doar câteva secunde, fiica Elenei Băsescu “a decis” ce vrea să facă atunci când va crește mare și a luat de pe tavă: cheia mașinii, stetoscopul, pixul și Constituția României, relatează revista VIVA!. Cea din urmă alegere l-a făcut pe bunicul ei, Traian Băsescu, să se simtă tare mândru.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată se iubesc din 2017

În vârstă de 39 de ani, Elena Băsescu are trei copii din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (4 ani), din mariajul cu Bogdan Ionescu şi Anastasia este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin, cunoscut drept “Tomată”. Mezina familiei s-a născut pe 4 iunie 2018.

Citește și...