Elena Băsescu a născut! A devenit mamă pentru a treia oară

Autor: Angie Voicu
Publicat: 04/06/2018 | 10:02

Elena Băsescu a născut luni dimineață (4 iunie). Mezina fostului președinte Traian Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară. Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar tatăl ei nu-și mai încape în piele de fericire. (Reduceri mari la jocuri PC)

Fostul președinte al României a fost foarte încâtat să devină din nou bunic. Traian Băsescu nu a vrut însă să dezvăluie numele pe care îl va purta micuța.  (Super oferte la accesorii gaming). Deși ceilalți doi copii ai mezinei au venit pe lume înainte de termen, fetița a vrut să stea până în ultimul moment, după cum a explicat fostul președinte.

Elena Băsescu a născut o fetiță

Elena Băsescu a născut prin cezariană. Deși își planificase ca fiica ei să vină pe lume în data de 21 mai, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, micuța s-a lăsat așteptată.

„Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea…Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun”, a declarat Traian Băsescu la Antena 3.

Elena și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată”, sunt împreună de anul trecut. Fiica fostului președinte al României mai are doi copii, Sofia și Traian, din căsătoria cu Bogdan Ionescu, alias Syada. Căsătoria lor s-a încheiat în septembrie 2016, după patru ani de mariaj.

 

 

Citește și...