Elena de la Mandinga, in Guvernul Romaniei? Iata ce declaratie uluitoare a facut premierul Victor Ponta

Publicat: 27/06/2013 | 20:13

Pentru ca trupa Mandinga are succes peste hotare, in special in Azerbaidjan, unde a castigat simpatia fanilor cu piesa "Zaley Zane" dupa participarea la Eurovision 2012, Victor Ponta a spus ca nu ar fi rau ca Elena Ionescu sa intre in politica.

Dupa ce a facut o vizita oficiala in Azerbaidjan, unde s-a intalnit  cu preşedintele Ilham Aliyev şi vicepremierul Yagub Eyyubov, Victor Ponta a ramas placut surprins cand vazut cat de iubita este trupa Mandinga in strainatate. Premierul a discutat cu oamenii de politici despre anumite probleme econimice.

Victor Ponta a spus ca nu ar fi rau ca Elena de la Mandinga sa intre in politica. „Mă bucur să aud că relaţiile culturale dintre cele două ţări se îmbunătăţesc şi sunt mândru să aflu că una dintre cântăreţele noastre este foarte populară şi faimoasă în Azerbaidjan. După concursul Eurovision, trupa românească Mandinga se pare că este foarte populară şi sunt foarte mândru de acest lucru. Ar trebui să o includem în delegaţie pentru a discuta probleme economice, astfel încât să avem succes. Poate va fi mai bună decât politicienii”, a spus Ponta, după întâlnirea cu vicepremierul Azer.

Trupa Mandinga

“Mandinga are o relaţie specială cu publicul din Azerbaidjan, motiv pentru care am cântat foarte des aici. Aprecierile venite din partea Preşedintelui azer şi ale premierului Victor Ponta nu pot decât să ne bucure! Muzica este întotdeauna o cale excelentă de comunicare, aşa că ar putea fi o soluţie. Sloganul nostru este Playing happiness şi ne bucurăm să-i molipsim cu această fericire pe toţi cei din jurul nostru!”, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.

banner

L.C

 

Citește și...