Elena Gheorghe are probleme cu bona: ”Îmi mai trebuie una, nu mă descurc!”

Publicat: 07/11/2019 | 22:24

Elena Gheorghe are probleme cu bona celor doi copii ai săi, Nicholas (8 ani) și Amelie (2 ani), care și-a rupt piciorul. Astfel, artista este îngrijorată și spune că obligatoriu trebuie să mai angajeze o bonă.

”Doamna Ana și-a rupt piciorul. Noi suntem dependenți de ea. Ne-a crescut și pe noi. Mulți cred că să ai bonă e o fiță, dar nu este așa. Noi nu ne descurcăm fără ea! Sigur, mă ajută și mama, și soacra, dar cu năzdrăvana de Amelie e greu sa te descurci. Plus ca Nicholas a crescut, trebuie să mă ocup și de el, să facem teme”, a povestit Elena pentru Click.ro. (CITEȘTE ȘI: ELENA GHEORGHE, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ DIN PARTEA SOŢULUI: „M-A PUS SĂ MĂ ARANJEZ ȘI NU MI-A ZIS UNDE MERGEM”)

„Îmi mai trebuie o bonă, nu mă descurc. Nici nu mai știu de când nu am avut o vacanță. Ăsta e deja basm”, a mai spus artista.

Elena Gheorghe își învață copiii limba aromână

Elena Gheorghe are o carieră de succes şi o familie de nota 10. Este mama a doi copii, o fată și un băiat. Îndrăgita cântăreață vrea, din tot sufletul, ca micuții ei, Amelie și Nicholas, să învețe aromâna. Băiatul a făcut deja primii pași în acest sens. (NU RATA: ELENA GHEORGHE A SPUS ADEVĂRUL PE FACEBOOK. “CÂND O SĂ FIU MARE…” CARE ESTE VISUL CELEBREI ARTISTE)

”Știe să cânte «Lună albă», «Ma tsi s-adar». Este piesa lui preferată. Îi place foarte mult și îmi spune tot timpul că el este machedon. Îi place ideea asta, să fie machedon”, a spus Elena Gheorghe potrivit libertatea.ro.

“Sunt cuvinte pe care le înțelege – mă rog, fiind un dialect al limbii române, e destul de simplu, dacă ești un pic atent, înțelegi. Sunt foarte multe cuvinte împrumutate. Până la urmă, o să învețe”, a mai spus artista.

Gheorghe Gheorghe, tatăl Elenei, este cel care își dorește cel mai mult ca limba aromână să fie dusă mai departe de Amelie și Nicholas. Bărbatul le vorbește deja nepoților săi în machedonește.