Elena Merișoreanu a plecat cu o sacoșă uriașă de la parastasul de lux al Ionelei Prodan. Vezi ce a primit

Publicat: 19/04/2018 | 17:41

La scurt timp după funeraliile regretatei artiste, toți prietenii ei apropiați s-au îndreptat către un resturant de cinci stele unde a avut loc pomana. printre invitați a fost și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, care după ce s-a recules la masa dată de Anamaria Prodan a ieșit încărcată cu o sacoșă plină.

Parastasul organizat de Anamaria Prodan în memoria mamei sale a costat-o scump pe celebra impresară, undeva la aproape 7.000 de euro. Meniul a fost însă unul de lux: invitații au mâncat somon la grătar, sushi și dulciuri făcute la comandă. Printre ei și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, considerată o prietenă foarte apropiată a Ionelei Prodan. Ea a fost printre primii care a plecat de la restaurant, însă nu cu mâna goală, ci cu o pungă bucșită. ”Nu am apucat să mă uit în sacoșă”, a declarat artista la ieșire. Noi am aflat însă că la pachet le-a fost dat colivă, cafea, o sticlă de vin și multe dulciuri. La fel a ieșit și Costin Mărculescu din local, cu o pungă plină de bunătăți pe care Anamaria a vrut să le dea de pomană în amintirea mamei ei, precizând că acest pachet l-ar fi primit doar colegii de scenă ai memei ei.

Parastasul a avut loc la Premier Palace, un restaurant preferat al soților Anamaria și Laurențiu Reghecampf. Vă reamintim că în urmă cu trei ani, soțul Anamariei Prodan a primit titlul de „antrenorul anului” la Premier Palace.

 

 

Citește și...