Elena Udrea a revenit în România! Cine a vizitat-o și ce s-a întâmplat cu micuța Eva Maria

Autor: I.D.
Publicat: 10/07/2019 | 22:35

Elena Udrea s-a întors în România, din Costa Rica, luni dimineață. Ulterior, a început să primească vizite la vila lui Adrian Alexandrov, situată în Corbeanca. Trei prieteni și-au făcut apariția la imobil.

Potrivit wowbiz.ro, aceștia au dus o pungă mare cu alimente, dar și baxuri cu apă. De vizită a profitat și micuța Eva Maria, care a fost scoasă în curte, preț de câteva minute, la aer curat, chiar de tatăl ei.

Adrian Alexandrov a petrecut alături de fetița sa, în compania bărbatului care a venit în vizită și care avea, de asemenea, o micuță în brate. Cei doi au discutat, au râs și s-au jucat cu cățelul, timp în care Elena Udrea se afla în casă și, la un moment dat le-a făcut o poză celor doi tătici fericiți.

De când a revenit în România, Elena Udrea a preferat să stea în vilă și să nu iasă în public.

Recent, Adrian Alexandrov a explicat că Elena Udrea a ales să vină în ţară în secret pentru că a vrut să evite presa, obosită fiind după 20 de ore de zbor.

“Elena e acasă, se odihneşte. Prima noapte acasă a fost foarte frumoasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, apoi vom vedea ce face. Nu ştiu dacă va da declaraţii. Elena a luat decizia să ajungă în acest fel în România pentru a evita presa, că după 20 de ore de zbor vă daţi seama că nu este uşor”, a spus Adrian Alexandrov.

Citește și...