Elena Udrea are interzis să intre cu fetița ei în biserică! Care este motivul

Publicat: 23/04/2019 | 20:41
Elena Udrea are interzis să intre cu fetița ei în biserică! Care este motivul

Chiar dacă va petrece Paștele departe de România, în Costa Rica, Elena Udrea vrea să respecte tradiția, însă din păcate există un motiv serios care o împiedică să facă acest lucru. 

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a venit în România pentru a cumpăra diverse produse tradiționale pentru masa de Paște, care nu se găsesc în Costa Rica.

Cei doi nu se vor bucura de Paște însă din interiorul unei biserici.

Și asta pentru că fetița Elenei Udrea nu a fost încă botezată, ceea ce înseamnă, potrivit tradiției, nu are voie să intre în biserică.

Va fi foarte frumos, deoarece petrec în trei și în calitate de părinți. Din păcate, nu vor merge la biserică, pentru că micuța încă nu este creștinată, însă vor petrece acasă, alături de Eva și de mama Elenei, doamna Maria Veliceasa. De preparatele tradiționale, cozonac, drob, ouă roșii se va ocupa soacra lui Adrian și, bineînțeles, Elena o va ajuta și ea în măsura în care o va putea lăsa fiica ei.

Adrian a plecat ieri luni (22 aprilie) din România și a avut în bagaje și câteva alimente și produse necesare pentru masa de Paște. A primit o listă de cumpărături, pentru că în Costa Rica nu se găsesc toate”, a explicat o sursă apropiată cuplului Udrea-Alexandrov, potrivit Click!.

Citește și...