Elena Udrea a făcut anunțul! Ce nume va purta fetița ei

Publicat: 27/06/2018 | 21:53
Elena Udrea a făcut anunțul! Ce nume va purta fetița ei

Elena Udrea va deveni mama peste câteva luni! Ea și iubitul ei au decis deja ce nume va purta fetița. Elena Udrea are statut de refugiat în Costa Rica, unde a fugit în urmă cu câteva luni. (Console si accesorii gaming) Ea a fost condamnată la șase ani de închisoare, în dosarul ”Gala Bute”.

Elena Udrea a dezvăluit că a ales să îi pună numelele fetiţei sale Eva Maria. (Cele mai bune oferte laptopuri)

 „Am vrut să ţin secret încă o perioadă numele, dar Adrian este foarte nerăbdător cu privire la tot ceea ce ţine de copil. În plus, familiila şi toţi prietenii îl ştiu, aşa că s-a aflat mai devreme. Ne-a luat ceva timp să ne decidem, nu mă gândisem niciodată în mod serios cum ar fi dacă aş avea un copil, ce nume i-aş pune dacă ar fi fetiţă. Primul pe care l-am ales şi am convenit cu Adrian imediat asupra lui a fost Maria. Mai ales după ce am pierdut unul din gemeni, m-am rugat mult Sfintei Fecioare să îl păstrez pe acesta şi am promis că o să îi poarte numele, dacă va fi fată. În plus, mama e Maria şi, cum este prima ei nepoată, e o bucurie în plus pentru ea”, a spus Elena Udrea pentru evz.ro. (CITEȘTE ȘI: PESTE CÂT TIMP SE ÎNTOARCE ELENA UDREA ÎN ROMÂNIA! S-A AFLAT TOTUL ACUM)

„Pe urmă am căutat un al doilea prenume care să i se potrivească alături de celălalt. A fost ca o revelaţie când am pronunţat Alexandrov Eva Măria. Ambele sunt biblice şi, prin cele care l-au purtat, au semnificaţia Femeii absolute: de la prima femeie pe Pământ, Eva, cu păcatul originar, la Maria, fecioară sfântă, mamă Celui care a şters păcatele tuturor prin sacrificiul Lui, Iisus Hristos. Aşa că am rămas la Alexandrov Eva Maria, chiar dacă ulterior Adrian venise şi cu alte variante, frumoase de asemenea, dar care nu spuneau nimic. Iubesc numele acesta şi îi doresc Evei Maria să trăiască în puterea numelui”, a declarat Elena Udrea.

Citește și...