Eliminare surpriză la ”Bravo, ai stil”! A plecat în lacrimi, în timp ce amicele ei au…

Publicat: 06/09/2020 | 12:29
Eliminare surpriză la ”Bravo, ai stil”! A plecat în lacrimi, în timp ce amicele ei au…

Eliminare surpriză la ”Bravo, ai stil”! Celebra cântăreață avea să părăsească scena cu lacrimi în ochi, după ce telespectatorii care urmăresc realityshow-ul de pe Kanal D au votat contra ei. Și cele câteva prietene ale ei concurente la același concurs nu s-au putut abține și au vărsat o lacrimă.

CITEȘTE ȘI: A FOST ELIMINATĂ DE LA ”BRAVO AI STIL! CELEBRITIES”, IAR ACUM MARIA ILIOIU FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE SHOW: ”AU TĂIAT LA MONTAJ UN MOMENT ÎN CARE…”

Raluca Tănase este vedeta care a fost eliminată deși a încercat din răsputeri să convingă juriul, dar și telespectatorii că merită să rămână în competiția care reînceput, după pauza dată de pandemia de coronavirus. Raluca speră să mai păstreze legătura cu colegele ei de emisiune, în ciuda divergențelor care au mai existat între ele. Cele mai afectate de eliminarea ei au fost Alexandra Ungureanu și Deea Codrea. Și Cristina Șișcanu a avut o urmă de părere de rău pentru Raluca. Asta deși chiar ea a scăpat de eliminare. A spus doar că Raluca Tănase ar fi meritat să rămână la ”Bravo, ai stil!”

Raluca și Oana Radu s-au aflat pe ultimul loc în clasamentul juraților. Bianca Rus avea să fie salvtă de public, scrie wowbiz.ro.

S-a reluat ”Bravo, ai stil”, după pandemia de coronavirus

“Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit la Kanal D! Emisiunea a început, după o perioadă în care filmările au fost oprite din cauza pandemei de coronavirus. Opt concurente au mari rămas în competiția “Bravo, ai stil! Celebrities”. Iar acestea dau o mare bătălie pentru un premiu mărișor, 100.000 de lei. Sigur, victoria îți conferă, în afara banilor, și titlul de ”Cea mai stilată celebritate din România”.

NU RATA: ANDREEA TONCIU ȘI MARIA ILIOIU AU SCOS ARTILERIA GREA LA BRAVO AI STIL! BRUNETA I-A LANSAT RIVALEI SALE O SERIE DE ÎNJURĂTURI LA TV

Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Cristina Șișcanu, Alexandra Ungureanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu sunt concurentele care speră să pună mâna și pe bani, și pe celebritate!