Eliminat în meciul cu Dunărea, Alibec a fost iertat de Măldărășanu: „Discut cu el tot timpul, îl încurajez!”

Autor: Cristian P
Publicat: 19/08/2018 | 09:51
Eliminat în meciul cu Dunărea, Alibec a fost iertat de Măldărășanu: „Discut cu el tot timpul, îl încurajez!”
Marius Măldărăşanu, antrenorul principal al formației Astra Giurgiu, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au încheiat-o nedecis 1-1 pe teren propriu cu nou-promovata Dunăre Călărași, meci pe care giurgiuvenii l-au terminat cu doi jucători mai puțin pe teren că nu este supărat pe jucătorii care au fost eliminați, Denis Alibec număărându-se printer aceștia.

„Se întâmplă, nu ai decât de învăţat din aceste situaţii, când ai cartonaş eşti predispus oricând la încă unul, trebuie să fii atent. Discut cu el tot timpul, îl incurajez, pentru că el are nevoie de încurajări, nu de critici, dar trebuie să vină şi din partea lui, chiar dacă sezonul trecut multe s-au spart în capul lui. De când a venit e un profesionist desăvârşit. Sper să înveţe din asta. În primul rând trebuie să vină de la el, noi îl ajutăm cât putem”, a declarat antrenorul Astrei.

În ciuda faptului căe elvii săin au pierdut două puncte mari pe teren propriu, Măldărăşanu a spus că este mulţumit că Dunărea nu şi-a creat nicio ocazie în dublă superioritate numeric.

„În ultimul sfert de oră te puteai gândi doar să ţii de acel punct, nu e uşor să joci 9 contra 11 la nivelul ăsta. Îi felicit pe cei nouă care au terminat meciul, ei n-au ajuns deloc la poartă, ceea ce nu s-a întâmplat în 11 contra 11, când ne-au surprins de câteva ori. E a doua oară când nu gestionăm bine scorul de 1-0. Dumnezeu ne-a arătat că putem avea determinare şi sacrificiu în momentele grele, dar am pierdut două puncte”, a conchis Măldărășanu.

Citește și...