Elina Svitolina, ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor!

Autor:
Publicat: 24/10/2018 | 09:59
Elina Svitolina, ca și calificată în semifinalele Turneului Campioanelor!
Turneul Campioanelor de la Singapore, dotat cu premii în valoare de 7 milioane dolari, a intrat în linie dreaptă pentru desemnarea jucătoarelor care vor evolua în fazele superioare și care se vor lupta pentru trofeul pus în joc.

În Grupa Albă Elina Svitolina, locul 7 în ierarhia mondială şi favorită numărul 6, a câştigat şi cel de-al doilea meci susţinut la după ce a învins-o în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-3, pe Karolina Pliskova (Cehia), nr. 8 mondial şi favorită nr. 7, după aproape două ore de joc.

Pentru Svitolina este a doua victorie după ce ucraineanca a învins-o la debutul de la Turneul Campioanelor și pe Petra Kvitova.

În celălalt meci dresfășurat în etapa a II-a din Grupa Albă, Caroline Wozniacki, nr. 3 în ierarhia mondială şi cap de serie nr. 2, a învins-o în trei seturi, cu 7-5, 3-6, 6-2, pe Kvitova, ocupanta locului 5 în clasamentul internaţional şi favorita nr. 4.

După două etape Svitolina este liderul grupei, cu două victorii, Pliskova pe locul 2, cu o victorie și o înfrângere, Wozniacki pe 3, cu o victorie și o înfrângere și Kvitova pe 4, cu două înfrângeri.

Competiția de la Singapore programează astăzi confurntările din etapa a II-a a Grupei Roșie.

De la ora 14:30 Angelique Kerber va da piept cu Naomi Osaka în timp ce în al doilea meci de la ora 15:45 Sloane Stephens se va duela cu Kiki Bertens.

Partidele se astăzi se anunță extrem de interesante prin primsa rezultatelor care s-au consemnat în prrima etapă. Kerber a pierdut surprinzător cu Berteens în timp ce Osaka s-a înclinat în fața lui Stephens.

 

Rezultatele meciurilor din prima etapă Grupa Roșie:

Sloane Stephens- Naomi Osaka  7-5, 4-6, 6-1

Kiki Bertens- Angelique Kerber  1-6, 6-3, 6-4

 

Programul etapei a II-a Turneul Campioanelor

Grupa Roșie    

                    

miercuri, 24 octombrie

ora 14:30 Angelique Kerber – Naomi Osaka

ora 15:45 Sloane Stephens- Kiki Bertens

 

Rezultatele meciurilor din  Grupa Albă

Petra Kvitova – Elina Svitolina 3-6, 3-6

Carolina Wozniacki – Karolina Pliskova 2-6, 4-6

Caroline Wozniacki – Petra Kvitova 7-5, 3-6, 6-2

Elina Svitolina- Karolina Pliskova 6-3, 2-6, 6-3