Emilia Dorobanțu, despre implicarea soțului ei în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin: ”Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic”

Publicat: 23/02/2018 | 12:28

Cunoscuta interpretă de muzică populară Emilia Dorobanțu a acceptat să vorbească într-un amplu intreviu acordat Oanei Turcu, la Antena Stars, despre perioada dificilă în care familia ei a fost implicată într-un scandal mediatic.

Artista susține că a fost o perioadă destul grea cea în care a aflat din presă că soțul ei ar fi implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin.

”Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic. Nu sunt o persoană de scandal. Am muncit încă de mică, am fost la concursuri, la festivaluri, nu e deloc stilul meu. Soțul meu a fost implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, am aflat și eu din presă. De fapt am fost sunată în timp ce o plimbam pe fetița noastră de 1 an și 8 luni prin parc”, mărturisește Emilia Dorobanțu în cadrul emisiunii prezentată de Oana Turcu.

Cum a reacționat când a aflat că este ”târâtă”  într-un scandal, ce a spus soțul ei și cum au reușit să lase în urmă această poveste, cântăreața Emilia Dorobanțu povestește, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii Oanei Turcu.

Citește și...