Emoții mari pentru Alessandra Stoicescu! Prezentatoarea TV și-a creștinat astăzi fetița. Cum s-a îmbrăcat nașa Gabriela Firea

Autor:
Publicat: 19/10/2019 | 20:06

Emoții mari pentru Alessandra Stoicescu! Prezentatoarea TV și-a creștinat astăzi fetița. 

De când a adus-o pe lume pe fetița ei, Alessandra Stoicescu este în culmea fericirii. Atât ea cât și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au ascultat cu atenție sfaturile medicilor pentru ca acasă să o poată îngriji cât mai bine pe micuța Sara. Astăzi, însă, a fost o zi extrem de importantă pentru prezentatoarea TV. Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița. (CITEȘTE ȘI: LA O LUNĂ DE LA NAȘTERE, ALESSANDRA STOICESCU A FĂCUT DEJA DOUĂ EXCURSII CU FETIȚA EI, SARA!)

Slujba de creștinare a avut loc la Parohia Sfânta Vineri Pajura. Nașii micuței au fost Gabriela Firea și soțul ei împreună cu o altă pereche, prieteni de suflet ai cuplului, care au avut grijă de Sara pe parcursul slujbei. La marele eveniment, primarul Capitalei a optat pentru o rochie albă, din dantelă și tul, cu accesorii argintii în jurul taliei. Fetița Alessandrei Stoicescu a fost extrem de cuminte în biserică. La un moment dat, a și adormit. Sara a avut o rochiță făcută de celebra casă de modă ”Dolce & Gabbana”.

Mămica Sarei a optat pentru o rochie roșie, cu pantofi negri, iar tăticul a ales un costum negru, cu cămașă albă și cravată. Părinților fericiți și emoționați le-au fost alături familia, dar și colegii și prietenii de suflet. Printre aceștia s-au numărat Andreea Berecleanu și Constantins Stan, Sabina Iosub și soțul ei, Oana Stancu și soțul ei. (VEZI ȘI: ALESSANDRA STOICESCU PRIMEȘTE SFATURI PENTRU SARA DE LA LAURA COSOI!)

Gabriela Firea a publicat câteva fotografii de la eveniment și a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook: ”Botez Sara Maria Francesca!❤️ Ii dorim din suflet o viata lunga si fericita! Sa fie bucuria zilnica a parintilor ei minunati : Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu. Sa fie binecuvantata!🙏”.

Alessandra Stoicescu a visat numele fetiței sale

Alessandra Stoicescu a ales numele fetiței sale în urma unui vis… “Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a declarat carismatica prezentatoare în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.