Alessandra Stoicescu primește sfaturi pentru Sara de la Laura Cosoi!

Publicat: 30/09/2019 | 11:05

De când a devenit mamă Alessandra Stoicescu nu își mai încape în piele de fericire. Celebra prezentatoare TV nu se dezlipește de fiica ei nici atunci când trebuie să participe la diferite evenimente. Recent, aceasta s-a sfătuit cu una dintre cele mai îndrăgite mămici din showbiz. Din câte se pare Laura Cosoi a devenit confidenta vedetei din Antenă.(CITEȘTE ȘI: NOUL ”REGE AL IMOBILIARELOR”A RĂVĂȘIT CAPITALA CU ULTIMUL MODEL DE PORSCHE SPEEDSTER. PREȚ DE CATALOG: PESTE 300.000 €!)

Când se întâlnesc două mămici super îndrăgostite de fetele lor, sunt clare temele de discuție… Alessandra Stoicescu și Laura Cosoi s-au văzut la un eveniment unde după celebrele poze la panou, s-au retras pentru a da și a primi diverse sfaturi de bună creștere a copiilor.(NU RATA: ERA ULTIMA DORINȚĂ A LUI MIHAI CONSTANTINESCU: ”ÎȘI DĂDUSE ACORDUL! ERA BINE ATUNCI…”)

Alessandra Stoicescu primește sfaturi pentru Sara de la Laura Cosoi!

Încă de când era însărcinată cu Sara, Alessandra urmărea pe rețelele de socializare cum Laura pleca cu fiica ei, Rita, în primele lor vacanțe, fără bonă, doar în familie. Acum a întrebat-o pe Laura de unde a avut relaxarea și curajul de a face distanțe lungi cu un bebeluș, ce a pus în bagaje și toate detaliile necesare pentru o vacanță în trei în Maldive, Israel, la schi în Italia sau la plajă în Franța. Fiind de față și Sergiu, soțul Sandrei, n-a mai fost necesar să își ia notițe, iar după vreo oră de vorbit, s-au despărțit amândouă fericite, Laura salutând-o și pe micuța Sara, care tocmai a împlinit 2 luni.(CITEȘTE ȘI: E INCREDIBIL CUM ARATĂ MORMÂNTUL INTERLOPULUI CARE ȘI-A TRANSMIS MOARTEA PE FACEBOOK! AVEM IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE!)

Citește și...