Emoții pentru cele trei reprezentante ale României în Europa League!

Autor: Cristian P
Publicat: 01/08/2019 | 11:18
Emoții pentru cele trei reprezentante ale României în Europa League!

Astăzi sunt programate duelurile manşei secunde a turului II preliminar al Europa League, competiţie în care România are trei reprezentante, FCSB, Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa.

FCSB este ca şi calificată în turul al III-lea al competiţiei după victoria obţinută în tur în Armenia în fieful lui Alashkert cu scorul de 3-0. „Roş-albaştrii” vin însă după o umilinţă în Ligfa 1 unde au cedat cu 2-0 în faţa FC Botoşani, acesta fiind primul succes al botoşănenilor în istoria confruntărilor directe cu vicecampioana României.

Cu toate acestea, acest lucru nu îi va afecta pe bucureşteni pentru duelul din Europa League, Alashkert fiind o echipă modestă care în manşa tur şi-a arătat limitele.

Cu un picior în turul al III-lea al Europa League este şi Universitatea Craiova. Oltenii au obţinut o remiză albă în Ungaria în manşa tur cu Honved Budapesta şi pleacă cu prima şansă la calificare în duelul din Bănie, partida urmând a se relua de la scorul de 0-0.

Cea mai grea misiune dintre toate cele trei formaţii româneşti prezente în Europa League o va avea Viitorul Constanţa. Dacă în Liga 1 merge „ceas” în schimb în Europa League, Viitorul suferă, iar eşecul din tur de la Gent, scor 6-3  le-a arătat limitele „puştilor” lui Hagi, Viitorul suferind teribil fără Ianis Hagi şi Tudor Băluţă sau Vână,  jucători care au dus greul în sezonul trecut. „Regele” anunţă că echipa sa va fi pregatită să marcheze de cel puţin 4 ori în returul de la Ovidiu, astfel că indiferent de deznodământul final, se anunţă un duel pe cinste!

Citește și...