Emoționant! Ce promisiune au făcut colegele celor 8 femei decedate în urma carnagiului din Ialomița

Publicat: 10/10/2019 | 12:40
Emoționant! Ce promisiune au făcut colegele celor 8 femei decedate în urma carnagiului din Ialomița

Este o liniște apăsătoare și multă suferință în magazinele în care lucrau cele opt femei, care au murit în urma accidentului înfiorător produs în urmă cu cinci zile în județul Ialomița. Fostele colege ale victimelor carnagiului rutier au făcut o promisiune emoționantă în memoria acestora.

Citește și: Motivul șocant pentru care Viorica Moise a fost înmormântată cu două zile mai devreme. Țipete la căpătâiul uneia dintre victimele tragediei din Ialomița

Ce promisiune au făcut colegele celor 8 femei decedate în urma carnagiului din Ialomița

Alexandra Maria Badea (22 de ani), Irina Matei (28 de ani), Aurelia Chiriţă (31 de ani), Gabriela Botea (41 de ani), Frusina Mirică (44 de ani), Viorica Moise (50 de ani), Eugenia Drăgulin (51 de ani), Lucreţia Dan (58 de ani) – Opt femei… opt fiice… opt mame… opt colege… Destinele lor s-au frânt brusc sâmbăta trecută, după ce microbuzul în care s-au urcat ca să meargă la muncă și să le asigure un trai mai bun copiilor lor s-a izbit violent de un tir. În urma impactului, și cei doi șoferi au murit, iar alte șapte persoane au suferit răni grave.

Într-un interviu scăldat în lacrimi, colegele celor opt femei decedate au promis că nu le vor uita niciodată, că vor fi mereu în rugăciunile lor și au subliniat că le va fi greu să învețe să trăiască fără ele, relatează jurnaliștii de la click.ro.

Citește și: FOTO. Lacrimi și durere în localitatea Munteni-Buzău. 8 dintre victimele teribilului accident din Ialomița, conduse pe ultimul drum

“Nu le vom uita niciodată. Alexandra de abia aştepta examenul pentru permisul de conducere, era veselă, plină de viaţă”, a spus una dintre colegele femeilor care au murit fulgerător în urma carnagiului din Ialomița.

Citește și: Cosmin Moise, mesaj impresionant pentru mama lui, care a sfârșit în carnagiul din Ialomița: “Sus, îl vei întâlni pe tata, să îi spui că…”

Despăgubiri mici pentru familiile victimelor accidentului din Ialomița

Conform Asociației Victimelor Accidentelor de Circulație (AVAC), familiile încercate de soartă urmează să fie despăgubite, după ce se va termina ancheta, dar procesul nu va fi deloc ușor.

“Asiguratorul care trebuie să plătească este City Insurance, dar oferta pe care o va face, pentru fiecare victimă în parte, vă spun, din exeperiență, că va fi extrem de mică, în comparație cu prejudiciul suferit. Oamenii vor fi chemați la negociere, iar oferta va începe de la 10.000 de euro. Asta încondițiile în care, în Italia spre exemplu, despăgubirea pentru fiecare membru de familie, este de 300.000 de euro. Acolo, asiguratorii înțeleg drama și știu că dacă vor fi acționați în instanță vor pierde mult mai mulți bani”, a explicat Cătălin Codescu, președintele AVAC, potrivit click.ro.