Emoționant! Mesajul scris de Șerban Huidu pe coroana cu flori adusă la căpătâiul Cristinei Țopescu

Publicat: 15/01/2020 | 17:25

Șerban Huidu se numără printre cei care au mers astăzi la capela Cimitirului Șerban Vodă (Bellu), unde a fost depus sicriul cu trupul Cristina Țopescu. Prezentatorul TV a adus o coroană cu flori, pe care era scris un mesaj emoționant. Moderatorul emisiunii “Cronica Cârcotașilor” a făcut declarații la ieșirea din lăcașul de cult.

Citește și: Imagini de colecție cu Cristina Țopescu la Pro TV, alături de Andreea Esca

Mesajul scris de Șerban Huidu pe coroana cu flori adusă la căpătâiul Cristinei Țopescu

Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă, o cravată neagră și un palton închis la culoare… și cu o coroană cu flori roșii și albe. Așa a apărut Șerban Huidu la mai bine de două ore după ce coșciugul cu trupul Cristinei Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Șerban Vodă (Bellu) din București. Pe o partea a panglicii albe era scris: “Sincere condoleanțe”, iar pe cealaltă: “Cronica Cârcotașilor” – semn că uriașa coroană a fost adusă de prezentatorul TV din partea întregii echipe a emisiunii de la Prima TV.

Citește și: Monica Pop, declarații uluitoare despre Cristina Țopescu: ”Dacă era vorba de infarct erau niște enzime crescute”

După ce a aprins o lumânare la căpătâiul Cristinei Țopescu și și-a luat rămas bun de la îndrăgita vedetă, Șerban Huidu a plecat din capelă răvășit. Înainte să se urce în mașină, acesta a stat de vorbă cu o echipă de jurnaliști de la Prima TV. Trupul regretatei Cristina Țopescu va fi incinerat mâine, 16 ianuarie, fără inima fostei prezentatoare care a fost prelevată de medicii de la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” ca să facă anumite analize pe ea și să descopere dacă a suferit sau nu un infarct. Ceremonia va avea loc la Crematoriul Uman Vitan Bârzeşti din București.

Citește și: Cristina Țopescu nu s-a sinucis și noi avem dovada. Detaliul neobservat de nimeni în casa jurnalistei

Cristina Țopescu, găsită moartă după aproape 3 săptămâni de la deces

Fosta prezentatoare TV a fost găsită fără viață în seara zile de duminică, 12 ianuarie, în locuința ei, situată într-un complex din comuna ilfoveană Tunari. Cristina Țopescu avea mai mulți câini, iar doi dintre ei au fost găsiți morți în pat, lângă stăpâna lor. În seara celei de-a doua zi de Crăciun, vedeta a postat pe Facebook un îndemn al Papei Francisc, care îi sfătuia pe oameni să fie buni cu animalele. Aceasta a fost ultima ei postare în mediul online.

Citește și...