Emoționat! Prima fotografie cu Leo Iorga după ce a revenit din Germania, unde s-a tratat la o clinică împotriva cancerului

Publicat: 22/04/2019 | 14:51

Leo Iorga, unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică rock din România, trece prin clipe cumplite. După ce, în urmă cu aproximativ patru ani, a luptat cu un cancer la creier, pe care – cu ajutorul doctorilor, dar și al prietenilor care l-au susținut – l-a învins, acum vedeta are din nou probleme.

Din nenorocire, cancerul a recidivat, dar de data aceasta la nivelul plămânului. Din păcate, în urma unei alte operații, de mai mulți ani, artistul a rămas cu un singur plămân. Astfel că starea lui Leo Iorga  este destul de critică. Cu toate acestea, cântărețul este un luptător și nu și-a pierdut speranța și nici entuziasmul”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei în urmă cu zece zile.

În ultimele zile, Leo Iorga s-a aflat în Germania, la Hamburg, unde a urmat un tratament, la o clinică foarte bună de acolo. A revenit, totuși, în România, pentru a petrece sărbătorile de Paște. Ocazie cu care s-a întâlnit cu prietenii și familia. Artistul s-a și fotografiat alături de cei dragi, iar lângă imagine a scris și un mesaj.

Prima ieşire după două luni, acasă… Cu prietenii, de Florii în Bucureşti: Valentin Gora, Otilia Boar, Teo Boar, Paula nevastă-mea, eu, Mircea Baniciu, Marius Baţu… Exact în spatele meu, la microfon se află Vlad Miriţă. Voi continua tratamentele după Sfintele Paşti“, a scris Leo Iorga pe Facebook.

Citește și...