Enache a pus gând rău campioanei: „Suntem puţin datori în play-off!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/05/2019 | 11:06
Enache a pus gând rău campioanei: „Suntem puţin datori în play-off!”
Costel Enache, antrenorul principal al formației Astra Giurgiu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că elevii săi au forța de a obține un rezultat pozitiv în duelul din ultima etapă a rundei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1 de pe teren propriu cu CFR Cluj, meci care va avea loc astăzi de la ora 21:00.

„Ne-am întâlnit foarte des în ultima vreme, este o echipă puternică, un club echilibrat, iar meciurile cu ei au fost întotdeauna extrem de dificile. Am avut un meci foarte bun în turul semifinalelor Cupei şi acel joc ne-au ajutat să fim noi în finală, dar în campionat de fiecare dată au fost mai mult spre partea lor. Văd un meci echilibrat din nou. Suntem puţin datori în play-off cu rezultate şi cu jocuri bune. Ar fi bine dacă am reuşi să ne ridicăm moralul şi să pregătim bine finala Cupei”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al formației Astra Giurgiu.

De partea cealaltă, omologul său, Dan Petrescu  a spus la rândul său că se așteaptă la un meci echilibrat astăzi cu Astra la Giurgiu, „Buruscul” având numai cuvinte de laudă la adresa lui Enache.

„Rezultatele au fost strânse, meciurile au fost încinse şi sigur va fi un meci foarte greu şi important pentru noi. Rezultatele lui au fost bune până acum, dacă ne uităm la naţionala de tineret, la Botoşani şi la Astra, mai ales că acum va juca, nu ştiu dacă e prima lui finală, dar va fi o şansă mare pentru el să câştige un titlu”, a declarat Dan Petrescu.

Înaintea acestui duel CFR Cluj se află pe locul 1 cu 44 de puncte în timp ce Astra Giurgiu este pe locul 5 cu 24 de puncte. Partida dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj va avea loc astăzi de la ora 21:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...