Enache își apără jucătorii după ce fanii i-au făcut blatiști: „Sunt cei mai minunați băieți!”

Autor: Cristian P
Publicat: 17/05/2018 | 09:00
După ce suporterii i-au huiduit pe jucătorii săi și le-au strigat la finalul meciului pierdut pe teren propriu cu 1-0 contra Chiajnei, „blatiștii- blatiștii”, tehnicianul Costel Enache, a afirmat că nu vrea să se gândească la un asemenea scenariu fără a avea probe.

„Nu vreau să ne ducem cu gândul mai departe. Dacă aș fi avut vreo îndoială, fără probe, e grav să te duci cu gândul până acolo. În acest meci nu aș putea să evidențiez un jucător care a fost peste nivel. Am mai făcut jocuri slabe dar am avut patru-cinci jucători care au jucat la nivelul lor. Toată echipa a fost sub nivelul  cu care ne-a obișnuit. Aș pune-o pe seama faptului că s-a acumulat ceva oboseală. Cred că aia mentală a fost cea mai periculoasă. Parcă nu am avut puterea să ne concentrăm. Toți am fost la același nivel. Nici eu nu am găsit soluții. E vina noastră dar e doar cea profesională. Eu sunt 100% convins că jucătorii noștri sunt cei mai minunați băieți”, a afirmat Costel Enache.

Antrenorul principal al FC Botoșani, a pus evoluția penibilă a elevilor săi în meciul cu Concordia  Chiajna pe seama oboseii și a lipsei de concentrare. nu mai au concentrare.

„E greu de vorbit. E o situație grea. Cu Chiajna a fost minusul cel mai mare, un joc slab, un joc fără inspirație, fără nerv, un joc lent. Nu aveam cum să depășim o organizare foarte bună a adversarului. Concentrarea pe faze fixe ar fi trebuit să o gestionăm mai bine. Nu cade bine dar mi se pare un pic exagerat să ne ducem cu gândul până acolo. Noi suntem responsabili pentru jocul slab”, a mai spus Costel Enache.

 

Citește și...