Erotica Antonia și-a ascuns posteriorul la plajă!

Publicat: 16/07/2018 | 23:12

Antonia a fost la mare în weekend-ul trecut, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o într-o ipostază cum rar o vedem, cel puțin pe litoral. (Reduceri mari la jocuri PC) Erotica artistă și-a ascuns posteriorul la plajă, iar cei care au recunoscut-o au fost oarecum dezamăgiți că iubita lui Alex Velea a ales să-și țină formele ”la secret”. (NU RATA: ANTONIA, SURPRINSĂ ÎN CEA MAI PROVOCATOARE POZIȚIE!)

Antonia este una dintre cele mai sexy femei din România. Chiar dacă întruchipează visele multor bărbați, inima frumoasei artiste este “adjudecată”. Motiv pentru care masculii se mulțumesc să o admire în toată splendoarea ei. În special la mare, în costum de baie. De data aceasta, frumoasa artistă i-a pus însă pe toți pe jar. (Promotiile zilei la monitoare

Pentru că a ieșit pe plajă într-o pereche de pantaloni trei sferturi, așa cum se poate observa în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România! Spre dezamăgirea celor care abia așteptau să o admire în ținute ceva mai sumare. Artista s-a plimbat pe malul mării și a vorbit permanent la telefon.

Antonia a avut programat duminică seara un concert în Princess și, înainte de show, a ales să se relaxeze pe plajă. Artista nu și-a „dezamăgit”, în totalitate, admiratorii, pentru că ei au avut ocazia să-i admire bustul generos. Vedeta s-a plimbat pe nisipul udat de valuri într-un sutien, care i-a scos în evidență  perfecțiunea. (VEZI AICI: +18 IMAGINI DE INFARCT CU ANTONIA LA PLAJĂ!)

Totuși, chiar dacă și-a ținut formele ”la secret”, a fost suficient ca Antonia să „testeze“ marea cu vârfurile degetelor ca să trezească imaginaţia domnilor care au observat-o.

Antonia, relație cu Alex Velea

Antonia trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste ca-n basme cu cântăreţul Alex Velea, alături de care are şi doi băieţei, pe Dominic şi Akim. Cei doi se iubesc foarte mult şi recent au decis să colaboreze pe plan artistic, pentru că Alex Velea a apărut pentru prima dată într-un videoclip al Antoniei. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA, APARIŢIE SEXY LA CONCERT)

Îndrăgita cântăreaţă a petrecut o perioadă în Italia, alături de Maya, fiica ei din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...