Esmeralda Gonzalez, găsită moartă într-o cutie cu ciment. Cum a fost ucisă actrița de filme pentru adulți de 24 de ani

Publicat: 21/10/2019 | 20:58

Actrița de filme pentru adulți Esmeralda Gonzalez a fost găsită moartă într-o cutie plină cu ciment, care se afla în deșertul din Las Vegas, statul american Nevada. Descoperirea teribilă a fost făcută la aproape cinci luni de când familia ei a anunțat poliția că a dispărut de acasă. Trupul vedetei se afla într-o stare avansată de putrefacție, astfel că anchetatorii au fost nevoiți să facă testele ADN ca să se asigure că este ea. În urma anchetei deschise s-au aflat informații înfiorătoare despre modul în care a fost ucisă tânăra actriță, iar oamenii legii au arestat trei oameni până acum. 

Actrița Esmeralda Gonzalez, găsită moartă într-o cutie plină cu ciment

Esmeralda González, o influenceriță cunoscută și actriță de filme pentru adulți, a fost dată dispărută pe 31 mai de fratele ei, după ce i-a găsit casa răvășită. Deși s-au făcut numeroase căutări și apeluri disperate din partea apropiaților și a polițiștilor, ea nu a fost găsită… În urmă cu câteva zile, anchetatorii au făcut o descoperire șocantă: i-au găsit trupul în stare de descompunere, într-o cutie din lemn umplută cu beton, abandonată tocmai într-un deșert din Nevada.

În urma primelor investigații, procurorii au descoperit criminalul! Christopher Prestipino, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care locuia la câteva case distanță de tânăra vedetă. Conform informațiilor din anchetă, asasinul ar fi ademenit-o pe actriță în casa lui, i-ar fi dat metamfetamină și, după ce aceasta l-a amenințat că sună la poliție, el a legat-o, relatează newshub.co.nz. Ulterior, Esmeralda Gonzalez l-ar fi lovit pe bărbat, iar el a strangulat-o și i-a injectat soluție de curățat piscina.

Criminalul a închiriat un camion ca să transporte cadavrul acesteia în deșertul din Las Vegas. Datele GPS ale telefonului mobil de la începutul lunii iunie arată că principalul suspect se afla în apropierea zonei în care a fost găsit trupul actriței Esmeralda González. Iubita lui Christopher Prestipino, Lisa Mort, este acuzată că ar fi transportat, ascuns sau ajutat infractorul. Mai mult, recent, a fost arestată o a treia persoană în cazul morții vedetei: Cassandra Bascones, care este suspectată că ar fi participat la săvârșirea unei crime, anunță jurnaliștii de la 8 News NOW.