Este de necrezut! Cine va moșteni averea de 250 de milioane de dolari a lui Karl Lagerfeld

Publicat: 19/02/2019 | 17:10

Vestea morții lui Karl Lagerfeld a întristat o lume întreagă. Designerul a murit astăzi la vârsta de 85 de ani și a lăsat în urma sa o avere fabuloasă, care se ridica la 250 de milioane de dolari, însă toată lumea a rămas șocată atunci când s-a aflat cine este moștenitorul!

Averea regretatului Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui, pe care o iubea nespus de mult și pe care o considera o muză. Chopette era extrem de răsfățată de designer. Felina avea deja propriii servitori înainte de moartea designerului și zbura numai cu avioane private. De asemenea, pisica nu mănâncă decât la masă, din recipiente de argint.

În 2014 a fost lansată o carte despre ea, scrisă de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias şi este un omagiu dedicat felinei albe birmaneze cu ochi albaştri. În paginile sale sunt incluse o serie de fotografii realizate de Lagerfeld, precum şi detalii despre viaţa şi preferinţele culinare ale pisicii milionare. Mai mult decât atât, Choupette are propriile servitoare şi chiar propriul său iPad.

Karl Lagerfeld și Chopette

Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani

Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a fost spitalizat de urgență luni seară, la Paris, și a murit marți dimineață. Karl Lagerfeld a fost marele absent la propriul show Chanel organizat în timpul Săptămânii modei de la Paris (15 – 24 ianuarie), iar reprezentanții casei de modă au anunțat la momentul respectiv că acesta se simțea „obosit”. Aceasta a fost pentru prima dată când Lagerfeld nu și-a făcut apariția la propriul show, pentru a primi aplauzele publicului.

În ultimul timp, aspectul fizic al lui Karl Lagerfeld, care a fost director de creație al casei Chanel din 1983, părea din ce în ce mai fragil. Germanul Karl Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, dar şi Fendi, unde a fost director de creaţie.

Citește și...