Este știrea tristă a zilei! S-a stins din viață Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx

Publicat: 19/01/2020 | 16:48
Este știrea tristă a zilei! S-a stins din viață Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx

Este o zi tristă pentru toți iubitorii muzicii trupei Sfinx. Dan Andrei Aldea, fostul lider al formației, s-a stins din viață. 

Lumea muzicală din România a mai rămas fără un artist de excepție. Liderul trupei Sfinx, Dan Andrei Aldea s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de către Nicu Alifantis, pe pagina lui de Facebook.

Marele artist a publicat o fotografie cu colegul său de breaslă, alături de un mesaj extrem de trist, în memoria acestuia. ”Ne-a părăsit marele muzician Dan Andrei Aldea! Drum lin către stele, Om Bun!”, a scris Nicu Alifantis, pe Facebook. Imediat, fanii trupei au reacționat și au transmis numeroase mesaje de condoleanțe, la mesajul postat de Nicu Alifantis.

Nu se știe, însă, care este motivul morții regretatului lider al trupei Sfinx. Dan Andrei Aldea a fost extrem de iubit de fanii trupei Sfinx. Acesta a fost liderul formației, în anii 70′, iar mai apoi, din anul 1981 s-a stabilit din în Occident, locuind, pe rând, în Belgia și Germania. Întreaga viață și-a dedicat-o muzicii, fiind mai tot timpul prezent în studioul de înregistrări.

Citește și...