EURO 2019 își desemnează astăzi câștigătoarea!

Autor: Cristian P
Publicat: 30/06/2019 | 10:01
EURO 2019 își desemnează astăzi câștigătoarea!
Turenul final al Campionatului European de tineret Under 21, competiție găzduită de Italia și Ssan Marino își va desemna astăzi câștigătoarea.

Spania și Germania se întâlnesc astăzi de la ora 21:45 pe „Dacia Arena” din Udine, în direct la TVR 1 și TVR HD în finala Campionatului European U21, într-o reeditare a aultimului act care a avut loc la nivel de Under 21 și în urmă cu doi ani la turneul final găzduit de Polonia. Spania caută revanșa după înfrângerea pe care a îînregistrat-o în urmă cu doi ani, scor 1-0 în fața Germaniei.

Bookmakerii îi consideră pe iberici ușor favoriți în fața campioanei en-titre însă nemțiia au demonstrat că au forță și sunt capabili să învingă orice adversar, dovadă fiind și revenirea ssenzațională pe care au avut-o în semifinale contra României, când au întors un 1-2, impunându-se în final cu 4-2!

La acest turneu final găzduit de Italia și San Marino, atât Germania cât și Spania au confirmat așteptările pe care specialiștii le-au avut la startul competiției, reușind prin parcursul avut să ajungă să lupte pentru trofeul pus în joc.
Atât Germania cât și Spania și-au croit drum spre finala de pe „Dacia Arena” fără nicio emoție. Ambele au câștigat grupele din care au făcut parte, și ne referim la Grupa A respectiv Grupa B, iar în semifinale au învins Franța respectiv România cu scorurile de 4-1 și 4-2.

Spania U21 a ajuns în ultimul act al EURO 2019 după ce a înregistrat următoarele rezultate: Italia – Spania 3-1, Spania – Belgia 2-1, Spania – Polonia 5-0 și Spania- Franța 4-1, în timp ce Germania U21 și-a croit drum către finală după rezultatele: Germania – Danemarca 3-1,Germania – Serbia 6-1, Austria – Germania 1-1, Germania- România 4-2.

Echipe probabile Spania U21- Germania U21

Spania U21: Sivera – Aguirregabiria, Vallejo, Mere, Martin – Ruiz, Roca – Olmo, Ceballos, Fornals – Oyarzabal

Germania U21: Nubel – Klostermann, Tah, Baumgartl, Henrichs – Neuhaus, Eggestein, Dahoud – Richter, Waldschmidt, Oztunali

Citește și...