Europa League își desemnează astăzi finalistele!

Autor: Cristian P
Publicat: 09/05/2019 | 11:58
Europa League își desemnează astăzi finalistele!
Astăzi vom afla finalistele Europa League. După ce finala Champions League este 100% englezească, Liverpool și Tottenham urmând a-și disputa trofeul, sunt toate șansele ca și finala ediției din acest an a Europa League să se dispute tot între douăă echipe din Anglia.

După 1-1 în Germania, Chelsea Londra va primi astăzi pe „Stanford Bridge” vizita celor de la Eintracht Frankfurt.

Chelsea Londra şi-a asigurat locul de Champions League în Premier League în etapa trecută din Premier League și acum se poate axa 100% pe acest duel cu Eintracht Frankfurt în care pornește clar cu prima șansă la calificare având în vedere rezultatul din tur, Hazard & co având avantajul golului marcat în deplasare.

Acest duel va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan arădeanul fiind ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu au fost aleşi adiţionali, iar Pavel Královec din Cehia va fi arbitru de rezervă.

În cel de-al doilea  meci din cadrul returului semifinalei Europa League dintre CF Valencia  și Arsenal Londra, „tunarii” pleacă cu prima șansă la victorie după ce au reușit să câștige în tur cu scorul de 3-1.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, CF Valencia se luptă pentru ultima poziţie de Champions League în La Liga și este mai mult axată pe competiția internă, lucru care i-ar putea avantaja pe „tunari” în acest duel.

Atât duelul dintre Chelsea Londra – Eintracht Frankfurt cât și cel dintre CF Valencia- Arsenal Londra vor fi transmise în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...