Eurovision 2019. Reacția lui Mihai Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Selecția Națională: „Fără pile, fără telefoane, fără impresari…”

Publicat: 18/02/2019 | 08:02

Ester Peony a câștigat Finala Națională Eurovision România 2019, iar Mihai Trăistariu, și el un participant la competiție, a comentat rezultatul. Artistul s-a arătat mulțumit de decizia juriului. 

„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare …”, a scris Trăistariu, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ! ESTER PEONY A CÂȘTIGAT FINALA SELECŢIEI NAŢIONALE PENTRU EUROVISION 2019

„Ester a venit, a cântat, a transmis … Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului … Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix în perioada Eurovision”, a mai punctat acesta.

Eurovision 2019. Mihai Trăistariu s-a retras în timpul competiției

Ester Peony a câștigat Finala Eurovision România 2019, care a avut loc duminică, la Sala Polivalentă din București. A obținut un punctaj final de 65 de puncte, în timp ce Laura Bretan, care a terminat a doua, a obținut 60 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Bella Santiago, cu 58 de puncte.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA EUROVISION ROMÂNIA 2019. MIRELA VAIDA, ACUZAȚII DURE LA ADRESA TVR

Mihai Trăistariu a participat și el, dar s-a retras în semifinale.

Citește și...