Eva Longoria, ședință foto sexy în ultima lună de sarcină! Cum s-a pozat în piscină

Autor: Angie Voicu
Publicat: 16/05/2018 | 13:59

Eva Longoria (43 de ani) se simte mai sexy ca niciodată! Aflată în ultima lună de sarcină, celebra actriță americană arată impecabil și nu s-a îngrășat foarte tare. Viitoarea mămică arată incredibil de bine pe coperta Iris Covet Book.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Eva Longoria mai are puțin și naște! Superba actriță va aduce pe lume un băiețel și abia așteaptă momentul. Până atunci, Eva este în continuare foarte ocupată. Șatena a pozat cu burtica de gravidă la vedere, în cel mai recent număr al Iris Covet Book, ediția de vară. Într-una dintre fotografii, Eva Longoria este pozată în piscină, într-o rochie aurie, destul de transparentă.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Deși este foarte scundă, respectiv 1.57 m înălțime, actrița americană este cunoscută pentru corpul ei tonifiat și formele perfecte. De când este însărcinată, Eva a avut grijă să mănânce sănătos și să fie în continuare o femeie activă. Starul din „Neveste disperate” și-a uimit fanii cu ultima ședință foto, în care a demonstrat că este una dintre cele mai sexy gravide de la Hollywood.

Eva Longoria este căsătorită cu Jose Antonio Basto (50 de ani). Cei doi și-au oficializat relația în 2016, iar acum urmează să devină părinți. Eva a mai fost căsătorită de două ori, cu Tyler Cristopher (2002-2004) și cu Tony Parker (2007-2011).

 

 

Citește și...