Eva Măruță l-a dat de gol pe tatăl ei: „Vrei să te pupi cu Anca Serea pe buze?” Cum a răspuns Cătălin Măruță

Publicat: 29/01/2020 | 09:13
Eva Măruță l-a dat de gol pe tatăl ei: „Vrei să te pupi cu Anca Serea pe buze?” Cum a răspuns Cătălin Măruță

 Micuța Eva Măruță este, de fiecare dată, o apariție delicioasă, iar replicile ei infantile stârnesc hohote de râs. Bineînțeles că astfel de ”spectacole” online sunt savurate de fani, chiar dacă Eva nu realizează, firește, că reușește să producă replici memorabile.

Cu mai multe zile în urmă, Eva Măruță a fost protagonista unor imagini în care l-a ”taxat” pe Dorian Popa, iar acum a venit rândul lui… Cătălin Măruță. Nu s-ar fi așteptat la asta, iar în ”ecuație” a fost introdusă, fără voia ei, și Anca Serea.

”Vlogul Evei de ziua mea este special pentru mine. I-am rugat pe copii sa imi îndeplinească o dorință, hai sa vedeți pe canalul de youtube al Evei, despre ce e vorba!”, a scris Cătălin Măruță pe pagina sa de Instagram, în dreptul filmulețului cu Eva.

Eva Măruță: ”Te-ai îndrăgostit!”

Cătălin Măruță o ducea pe Eva către grădiniță, iar la un moment dat s-a declanșat… povestea care a devenit virală. „De unde știi că e Anca Serea? Te-ai îndrăgostit! Vrei să te pupi cu ea pe buze? Așa te vreau”, a spus Eva Măruță. Iar Cătălin Măruță a ținut să precizeze, pentru a nu da naștere la nicio interpretare care ar fi putut sau ar putea să afecteze… liniștea conjugală.

„Mi-a dat mesaj pe telefon când a ieșit și i-am făcut loc. Este o domnișoară foarte drăguță. Nu m-am îndrăgostit! Tu nu înțelegi? Ea are șase copii, are soțul ei, are tot, dar e foarte frumoasă. Să mă pup cu ea pe buze? Nu pot, mă pup cu ea pe obraz, pentru că e o prietenă de-a mea”, a răspuns Cătălin Măruță.

 

Citește și...