Eveniment mare în familia Andreei Esca, după ce știrista, soțul și fiul său au fost infectați cu COVID-19. Alexia Eram a dat vestea!

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 21:07
Eveniment mare în familia Andreei Esca, după ce știrista, soțul și fiul său au fost infectați cu COVID-19. Alexia Eram a dat vestea!

La scurt timp după ce Andreea Esca a recunoscut în spațiul public faptul că ea, soțul, dar și fiul său au fost infectați cu noul coronavirus, fiica știristei de la Pro TV le-a dat azi fanilor săi o veste super! Vă dăm un indiciu: este legat de ea și Mario Fresh!

Iată că după o perioadă extrem de grea, în familia Andreei Esca se întâmplă și lucruri frumoase! Astăzi, fiica celebrei știriste de la Pro TV a împlinit 4 ani de relație cu Mario Fresh, iar cei doi par a fi mai fericiți ca niciodată! Pe contul său de Instagram, Alexia Eram a postat două fotografii cu ea și iubitul său, făcute la castelul Cantacuzino. Cei doi zâmbesc larg, iar fiica Andreei Esca nu a avut nicio reținere să-i facă artistului cea mai frumoasă și sinceră declarație de dragoste.

„Patru ani alături de acest suflet frumos! Îți mulțumesc pentru că mereu m-ai făcut să mă simt iubită și specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Mai urmează mulți, mulți ani! Te iubesc” a scris Alexia Eram, în dreptul imaginilor postate pe social media.

La o asemenea declarație de dragoste, Mario Fresh nu a putut să rămână indiferent, așa că i-a răspuns iubitei sale cu aceeași monedă. „Te iubesc, CAPPP” i-a scris artistul Alexiei, într-un comentariu.

Andreea Esca a povestit tot calvarul legat de COVID-19

Andreea Esca a șocat România când a povestit experiența îngrozitoare prin care a trecut cu familia ei, după ce  ea, soțul și fiul lor au contractat virusul SARS-COV-2. Vedeta Pro TV a mărturisit săptămâna trecută că Alexandre Eram s-a aflat în pragul morții, intubat, la ATI, în stare gravă. Știrista a spus că dacă un alt pacient  nu i-ar fi făcut transfuzie de plasmă, soțul ei nu ar fi avut șanse la viață, întrucât starea de sănătate a lui Alexandre Eram a fost cea mai gravă dintre toate cel 3 infectări din familia lor.