Home » Exclusiv » Ex-iubitul îi cere în instanță celebrei Jasmine banii pe care i-a investit în ea

Ex-iubitul îi cere în instanță celebrei Jasmine banii pe care i-a investit în ea

De: Beatrice Dumitru 09/11/2020 | 23:50

Super-telenovelă amoroasă în lumea bună din Capitală! Jasmine, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a ajuns în prim-planul unei mega-controverse. După ce ar fi fost prinsă în ”offside”, cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi din țară a fost dată în judecată de fostul iubit. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile „ireale” ale procesului.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente și informații uluitoare legate de cea mai nouă controversă din lumea bună.

Istoria pare că se repetă în cazul celebrei dansatoare din buric. În urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu Leo de la Strehaia, Jasmine a fost acționată în instanță de ”Prințul țiganilor”. La acea vreme, Leo pretindea ca blondina să-i înapoieze o sumă mare de bani, pe care susținea că i-a investit în ea, în timpul relației. Procesul nu s-ar fi finalizat din cauza lui Leo, care nu ar fi achitat unele taxe. Dacă, atunci, Jasmine a scăpat de tevatură, acum procesul pare să fie cât se poate de serios.

„Caută să cunoască domni potenți financiar”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bărbatul care, până în urmă cu ceva timp, credea că și-a găsit ”jumătatea” în persoana focoasei blondine a deschis o acțiune la Judecătoria Sectorului 2.  Ex-iubitul dansatoarei din buric se pare că s-a simțit trădat și ar intenționa cu orice preț să-și recupereze ”investiția” prin intermediul instanței de judecată. (CITEȘTE ȘI: CHIAR DACĂ POARTĂ MASCĂ, SEXY-DANSATOAREA NU IESE ORICUM PE STRADĂ. OCHELARI PORTOCALII ȘI PORTOFEL ASORTAT, PANTALONI DE PIELE ȘI…)

După cum reiese din cererea de chemare în judecată, afaceristul din București pretinde de la sexoasa blondină suma de 7.698 lei. Banii ar reprezenta cheltuielile în beneficiul dansatoarei, la care mai adaugă cheltuielile de judecată, taxa de timbru și onorariul avocatului.

”În fapt, subsemnatul reclamant am avut o relație cu pârâta Gheorghiu Ioana Mihaela, poreclită Jasmine, având cele mai bune și serioase intenții, în ceea ce privește relația cu aceasta. Arăt că am cunoscut-o pe pârâtă într-un local în luna mai, unde a fost adusă la masa mea de către o cunoștință comună.

Ulterior am aflat că pârâta caută să-și asigure mijloace de subzistență și să cunoască persoane, respectiv domni potenți finaciar care să o întrețină și să-i plătească chiria unde locuia de multă vreme – în Băneasa, bloc vechi (chirie 400-500 euro/lună), în schimbul unor favoruri sexuale, dispusă să le ofere fără ezitare”, își începe afaceristul din București cererea de chemare în judecată.

Jasmine, implicată într-o mega-controversă amoroasă

Afaceristul a detaliat sumele plătite către fosta dansatoare din buric

”1. Suma de 2.000 lei, bani pe care pârâta i-a luat prin escrocherie de la subsemnatul imediat a doua zi, în 9 septembrie, sub pretextul că trebuie să își repare mașina, deși am aflat ulterior că autoturismul a fost ascuns câteva străzi mai încolo pentru a putea justifica «găinăria» cu suma infimă.

  1. Suma de 1.400 de lei trimisă din contul de Revolut la solicitarea pârâtei.
  2. La sumele arătate mai sus, se adaugă suma de 507 lei reprezentând întreținere luna iulie și suma de 631 lei, întreținere luna august.
  3. De asemenea, vă solicit să vă achitați utilitățile reprezentând consumul de nergie electrică luna iulie și august în cuantum de 350 lei și 370 lei
  4. Suma de 1.800 lei, reprezentând servicii de curățenie și mentenanță, necesară după evacuarea dumneavoastră din apartament.
  5. Suma de 400 lei, reprezentând contravaloarea unei telecomenzi de acces în garaj.
  6. Suma de 240 lei, reprezentând servicii de internet și televiziune. În total 7.698”

”Având în vedere că pârâta Gheorghiu Ioana Mihaela se autopromovează în permanență în spațiul public, însemnând o promovare a unor valori lipsite de etică, moralitate, demnitate, educație și cultură, cu impact asupra societății actuale, înșelegem ca sumele solicitate a fi achitate atât cu titlu material, cât și moral să fie donate unei Fundații care promovează valori morale benefice pentru societatea românească, solicitând și daune morale în valoare de 1 leu”, se mai arată în cererea de chemare în judecată.

(NU RATA: AM GĂSIT-O PE CELEBRA ”PRINȚESĂ A ȚIGANILOR” DIN ROMÂNIA)

Cererea de chemare în judecată a fostei dansatoare

”Am crezut că merită mai mult de la viață”

”Am crezut că pârâta merită mai mult de la viață și am făcut un «pariu», un contract nescris între mine și aceasta, unde aveam amândoi drepturi, dar și obligații, în sensul că subsemnatul mă obligam să o susțin moral, financiar pe pârâtă, în primul rând cu condiția ca aceasta să mă respecte, să se străduiască să-și schimbe comportamentul, limbajul vulgar, mentalitatea de a contacta și racola bărbați la care să își petreacă nopțile consumând alcool, ajungând la relații intime, iar mai apoi, în timp, să mă convingă și să îmi aprecieze nu numai susținerea efectivă, ci și eleganța, educația, gesturile, și mai ales lipsa cerințelor unor favoruri sexuale, în schimbul a aceea ce primește de la mine, nu cum era obișnuită să plătească la schimb, în natură”, se mai arată în documentele D.A.S.

„Apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala…”

„Subsemnatul m-am străduit să-i suplinesc pârâtei, sau cel puțin așa am crezut, toate lipsurile materiale prin oferirea de bani pentru a-i asigura mijloacele de subzistență elementare ca apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala și/sau alte tratamente cosmetice, serviciul de mutat mobila, chirie, întreținere etc.

Din păcate pentru renumele pârâtei, se spunea că «până și aerul îi era plătit de mine», așa cum plastic, dar cât se poate de real s-au exprimat șoferi, parteneri, prietene care cunoșteau situația”, mai susține fostul iubit al lui Jasmine.

Procesul dintre Jasmine și fostul iubit se anunță a fi unul de durată, iar CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile care vor apărea.

(VEZI ȘI: AM FILMAT-O ”ÎN ACŢIUNE” PE… ÎNFIERBÂNTATA JASMINE! FOSTA LOGODNICĂ A LUI LEO DE LA STREHAIA A ”VIOLAT” UN BĂRBAT TIMID ÎN MAŞINA LUI)

Jasmine a fost dată în judecată de fostul iubit

Jasmine a pus capăt carierei din cauza unor probleme medicale

În urmă cu câțiva ani, Jasmine a fost diagnosticată cu hernie lombară şi cervicală, motiv pentru care a fost nevoită să se oprească din dansat. (NU RATA: DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI I-A DAT VIAŢA PESTE CAP DANSATOAREI JASMINE!)

„Am avut probleme de sănătate: hernie lombară şi cervicală. E mai greu să dansez, te resimţi şi nu mai ai aceeaşi performanţă. Mi s-a recomandat operaţia. O pauză foarte mare îmi trebuia şi automat repaus total. Am zis nu. Am continuat să fac sport şi chiar am simţit că nu e OK. Am găsit un tratament, injecţii cu ozon, timp de o lună de zile nu am avut voie să fac nicio mişcare. Făceam injecţii în coloană. Mi-am revenit în mare parte. Eu am continuat cursurile de belly dance, nu am putut să mă abţin”, a spus Jasmine, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
România a ajuns o forță mondială! O mare putere, la mâna noastră. Reușită istorică
România a ajuns o forță mondială! O mare putere, la mâna noastră. Reușită istorică
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi ce simptome provoacă
ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Nu mai mâncați acest tip de pate! Este otravă pură! Lista completă a alimentelor toxice de pe piață, conform InfoCons
Nu mai mâncați acest tip de pate! Este otravă pură! Lista completă a alimentelor toxice...
Ceaușescu a fost la un pas să scape de execuție! Greșeala fatală pe care a făcut-o
Ceaușescu a fost la un pas să scape de execuție! Greșeala fatală pe care a...
Persoanele cu această grupă de sânge fascinează pe oricine. Ce spune grupa de sânge despre tine
Persoanele cu această grupă de sânge fascinează pe oricine. Ce spune grupa de sânge despre...
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut anunțul mult așteptat de fanii lor
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut anunțul mult așteptat de fanii lor
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce se face de Moș Nicolae. Afli cum va fi noul an dacă respecți aceste tradiții
Ce se face de Moș Nicolae. Afli cum va fi noul an dacă respecți aceste...
ALERTĂ! Medicul Monica Pop avertizează. Ce se va întâmpla după alegerile parlamentare
ALERTĂ! Medicul Monica Pop avertizează. Ce se va întâmpla după alegerile parlamentare
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li se face rău...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Alegeri parlamentare. Cum poți vota în altă localitate decât cea de reședință
Alegeri parlamentare. Cum poți vota în altă localitate decât cea de reședință
Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare
Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare
Raluca Pastramă, alegere grea! Pepe i-a pus condiția supremă
Raluca Pastramă, alegere grea! Pepe i-a pus condiția supremă
Vasile Lavric a omorât 3 femei, dar a fost lăsat în libertate! Acum, concubina lui a dispărut fără urmă
Vasile Lavric a omorât 3 femei, dar a fost lăsat în libertate! Acum, concubina lui...
BOMBĂ! El e câștigătorul Chefi la cuțite! Gina Pistol, impresionată de povestea lui – VIDEO
BOMBĂ! El e câștigătorul Chefi la cuțite! Gina Pistol, impresionată de povestea lui – VIDEO
Moştenire de 7,5 milioane de dolari, lăsată de o vecină. Vestea a venit ca un şoc pentru autorităţi
Moştenire de 7,5 milioane de dolari, lăsată de o vecină. Vestea a venit ca un...
Horoscop weekend 5-6 decembrie 2020. NOROC COLOSAL
Horoscop weekend 5-6 decembrie 2020. NOROC COLOSAL
Povestea lui Zanni, noul copil minune al lui Alex Velea. El i-a înlocuit pe Mario și Lino “E așa cum îmi doresc eu”
Povestea lui Zanni, noul copil minune al lui Alex Velea. El i-a înlocuit pe Mario...
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce aminte aproape nimeni
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
iPhone rusesc! În ce fel poate să arate CAVIAR, telefonul de 5000 $. Nici macar nu are cameră foto. De ce îl cumpără, totuși, bogații
iPhone rusesc! În ce fel poate să arate CAVIAR, telefonul de 5000 $. Nici macar...
Misha, apariție interzisă minorilor! Fosta soție a lui Connect-R, fotografiată în intimitate într-un body transparent prin care s-a văzut tot
Misha, apariție interzisă minorilor! Fosta soție a lui Connect-R, fotografiată în intimitate într-un body transparent...
E oficial! Ce se întâmplă cu slujbele de Crăciun și de Anul Nou din acest an?
E oficial! Ce se întâmplă cu slujbele de Crăciun și de Anul Nou din acest...
La ce tipuri de procedurile estetice apelează bărbaţii pentru tinereţe fără bătrâneţe? Utilizarea Botox-ului, mărirea circumferinţei pieptului cu ajutorul siliconului şi liftingul sunt pe listă
La ce tipuri de procedurile estetice apelează bărbaţii pentru tinereţe fără bătrâneţe? Utilizarea Botox-ului, mărirea...
Adevărul despre cum a fost creat vaccinul care ar trebui să salveze oamenirea de pandemia de COVID-19, din cauza căreia au murit 1,3 milioane de oameni până acum
Adevărul despre cum a fost creat vaccinul care ar trebui să salveze oamenirea de pandemia...
IMAGINI PAPARAZZI! Ich, Ich, gestul tău e câh! Regina Instagramului, atitudine șocantă în public, după ce a fost surprinsă cu un bărbat misterios!
IMAGINI PAPARAZZI! Ich, Ich, gestul tău e câh! Regina Instagramului, atitudine șocantă în public, după...
Nu-i mai este rușine să recunoască! Mihai Trăistariu a făcut asta pentru bani
Nu-i mai este rușine să recunoască! Mihai Trăistariu a făcut asta pentru bani
Bătrânul Pian, îngropat cu poliția la poarta cimitirului! Blestemul Duduienilor de care vorbește toată lumea
Bătrânul Pian, îngropat cu poliția la poarta cimitirului! Blestemul Duduienilor de care vorbește toată lumea
Cum poți să-ți iei mașină de la Lidl cu 89 de euro pe lună?
Cum poți să-ți iei mașină de la Lidl cu 89 de euro pe lună?
S-a aflat de ce grăbește divorțul Raluca Pastramă! Familia ei a dat-o de gol: „Vrea să...”
S-a aflat de ce grăbește divorțul Raluca Pastramă! Familia ei a dat-o de gol: „Vrea...
“Presa independenta” din Iasi primeste “multumiri la plic” prin parcarile din oras! Candidatul USR Cristian Berea surprins cu “multumirea” la vedere
“Presa independenta” din Iasi primeste “multumiri la plic” prin parcarile din oras! Candidatul USR Cristian...
Cristina Ich, postură provocatoare pe internet! ”A uitat” complet de lenjeria intimă / FOTO
Cristina Ich, postură provocatoare pe internet! ”A uitat” complet de lenjeria intimă / FOTO