Ex-logodnica cunoscutului prezentator TV s-a cuplat cu un frumușel, iar acum e… transformată total!

Publicat: 28/01/2020 | 23:37

Bianca Jurcă și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste intensă. Totul s-a sfârșit, din păcate, după ce fotomodelul l-a acuzat pe campion că ar fi agresat-o. Acum însă, ex-logodnica vestitului prezentator TV și-a dat reset la viață și spune că este mai fericită ca oricând. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii și declarații exclusive. (VEZI AICI: SCANDAL MONSTRUOS! UN CAMPION NAŢIONAL LA MOTOCICLISM A BĂTUT-O ÎN CLUB PE BIANCA JURCA PÂNĂ A MUTILAT-O. VEZI CUM ARATĂ EA DUPĂ)

Bianca Jurcă a devenit mamă în urmă cu patru ani, dar tatăl copilului ei nu a fost Cătălin Cazacu, ci fotbalistul Cătălin Bălăuță, de care a divorțat, fără să stea prea mult pe gânduri, după patru luni de mariaj. Motivul? Ar fi „tradus-o” pe Facebook cu o altă domnișoară.

Bianca, fiul ei și Sergiu, o familie fericită

„Regret o parte din comportamentul meu de atunci, eram și după naștere. Nu cred că ne-am fi înțeles, el e mai mic cu șase ani decât mine. Nu a știut să mă înțeleagă. Făcea niște lucruri care nu erau OK pentru o familie, chestii copilărești, dar a trecut, l-am iertat. Eram amândoi nepregătiți, iar după căsătorie totul s-a stricat pur și simplu „, a declarat Bianca Jurcă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA(NU RATA: AM AFLAT MOTIVUL CELUI MAI RĂSUNĂTOR DIVORȚ AL SFÂRȘITULUI DE AN: „M-A ÎNȘELAT CU ALTA PE… FACEBOOK!”)

Se înțelege de minune cu iubita tatălui copilului ei

„Acum suntem foarte bine, suntem prieteni. Are și el pe cineva, suntem bine și ne înțelegem foarte bine. Nu ieșim la masă, încă nu am ajuns acolo, dar nu suntem departe. Ieșim împreună și cu Mario, mă înțeleg bine și cu iubita lui.  Ieșim toți patru. Fata nu are nicio vină și nicio legătură cu despărțirea noastră, așa că nu contează, este o persoană foarte OK „, a mai spus Bianca.

Trăiește o dragoste intensă

Bianca Jurcă spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viață

De doi ani și jumătate, Bianca Jurcă este ținută în puf de Sergiu Nicoli, un tânăr potent financiar, care o plimbă peste tot în lume și îi face toate poftele. Pentru ca stilul său de viață să fie respectat, așa cum a fost învățată, bărbatul ar „pompa” mii de euro în vacanțele cu bruneta și, mai mult, i-a „adoptat” și copilul, căci fără el nu pleacă niciunde.

„Trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Nu sunt logodită, nu vreau căsătorie, cel puțin nu deocamdată. Nu știu, poate mă răzgândesc pe viitor, însă nu ne dorim, adică eu am spus că nu vreau. Ne este foarte bine așa, asta cu actele nu are nicio legătură cu dragostea. Am rămas cu o gândire neagră după prima căsătorie, că se deteriorează tot după ce te căsătorești. Am zis că fără acte, probabil, o să facem o cununie spirituală pe plajă, în Maldive” , a declarat Bianca, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cât despre un nou copil, vedeta este încă nehotărâtă.

„El vrea copil, dar aștept să treacă perioada asta aglomerată. Trebuie să mă hotărăsc. Mi-aș dori, dar o să vedem cum o să facem. Trebuie să se întâmple anul acesta, pentru că am 35 de ani și trece timpul. O să vedem cum o să fie, o să vă anunț dacă se întâmplă „, a adăugat Bianca.

Nu regretă trecutul

Bianca Jurcă a avut o relație zbuciumată cu prezentatorul TV și campionul la motociclism Cătălin Cazacu. Chiar și așa, bruneta spune că l-a iertat și apreciază că fostul iubit este un bărbat șarmant.

(Citește și: BIANCA JURCĂ, VIZITĂ LA 4 DIMINEAȚA LA BĂRBATUL PE CARE L-A ACUZAT CĂ A DESFIGURAT-O)

” Dacă ne vedem, sigur, ne salutăm, dar nu mai avem nicio legătură. A trecut farte mult timp de când nu mai avem nimic în comun. El este o persoană foarte plăcută, are șarmul lui, este glumeț, sigur cucerește. Nu te plictisești cu el, poate de aceea are și atâtea iubite. Îi doresc numai bine, nimic altceva”, a mai spus Bianca Jurcă, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...