EXATLON 13 martie. Anca i-a făcut praf pe “Războinici”, după a patra înfrângere consecutivă. “Ei sunt cei mai slabi de acolo!”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 23:39

EXATLON 13 martie. “Războinicii” au avut o evoluție dezastruoasă. Au pierdut, pentru a patra oară la rând, în fața celor de la “Faimoșii”. Motiv numai bun pentru Anca Mihăilescu, care i-a făcut praf pe învinși. Aceasta a mai dezvăluit că o bucură enorm înfrângerea lor.

Clar am o problemă cu Alex. El a câştigat astăzi protecţia, nu ştiu cât teatru a fost acolo, că el a fost foarte trist, pentru că din cauza lui au pierdut punctul. După părerea mea, Alex şi Alina sunt cei mai slabi de acolo şi trebuie să fie eliminaţi.

După părerea mea, Bentiţă are potenţial, doar că nu-l prea lasă ei să joace. Roxana şi Alina îşi merită soarta. Roxana se pierde cu firea, nu are nimic în ea, iar Alina îşi merită nominalizarea de acum două săptămâni. Ele două sunt foarte slabe în ultima perioadă, n-o să le simtă lipsa.

Evident că mă bucur, de când am ieşit eu n-au mai luat niciun punct. Sunt derutaţi, sunt debusolaţi. Ei funcţionează foarte bine pe directive, când eram eu acolo echipa mergea bine, mai mâncam, mai dormeam în casă. Acum sunt numai la coteţ, sunt foarte plânşi. Nu-mi place ce văd acolo”, a spus Anca, fostă concurentă la Exatlon, la wowbiz.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...