EXATLON 13 martie. Încă un concurent pleacă din tabăra “Războinicilor”. Care sunt nominalizările. “Îmi doresc să rămân, dar…”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 23:14

EXATLON 13 martie. “Războinicii” au pierdut lupta pentru casă și imunitate. Motiv pentru care sunt nevoiți să mai elimine un concurent. Au avut dreptul la nominalizare Alex și Ștefan, care sunt cei doi protejați.

Nominalizarea mea va fi Lupu. În ultima săptămână nu a putut aduce foarte multe puncte echipei și nu a ajutat echipa”, a spus Ionuț.

Astăzi voi avea o nominalizare diferită. În ultima săptămână s-a facut o diferență, a avut anumite accidentări. Nominalizarea mea va fi Ionuț. Doar din punct de vedere medical”, a spus Lupu.

Este un băiat bun, sincer, răbdător. La începutul competiției a reușit să demonstreze că poate, a câștigat multe jocuri. Dar, din păcate, nu a reușit să aducă puncte. Îl nominalizez pe Lupu”, a spus Roxana.

“Ca și grup, voi face referire la echipa fetelor. Roxana duce lipsa de încredere. Voi spune Roxana, deoarece, în viziunea mea, trebuie să mă uit înapoi pentru a vedea ce urmează, a spus Alex.

“Sunt de aceeași părere cu Alex, fără a completa. Nominalizarea mea este Roxana, a spus Ștefan.

“M-aș nominaliza pe mine, având în vedere că am adus doar două puncte. Dar nu am cum. Îl nominalizez pe Lupu, a spus Mariana.

 “Voi ține cont de performanța sportivă și sunt de părere că Lupu a contribuit cel mai puțin la aducerea de puncte echipei, a spus Alina.

EXATLON 13 martie. Astfel, nominalizarea din partea echipei este Lupu. Ștefan nominalizat-o din partea lui pe Roxana. Cu mențiunea că speră să rămână la Exatlon.

Alex, cel care a câștigat imunitatea, susține că ar fi avut mai multă nevoie de susținerea fetelor și a ales să o nominalizeze pe Alina. Cei trei nominalizati sunt, astfel, Lupu, Roxana și Alina.

„Mă așteptam să fiu nominalizat. Eu îmi doresc să rămân. Pot da mult mai mult. Pe traseu cred că mă descurc”, a spus Lupu, conform wowbiz.ro.

„Îmi doresc foarte mult să rămân în continuare, să-mi demonstrez mie că pot. Țin să mulțumesc echipei. Nu am fost mereu sigură pe mine”, a spus Roxana.

„Da și nu. Nu mă așteptam. Consider că am ajutat echipa. Este un joc, voi fi nominalizată săptămânal până când voi pleca. Orice este posibil”, a spus Alina, după aflarea nominalizarilor.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...