EXATLON 13 martie. Înfrângere greu de digerat pentru “Războinici”! Mariana, la pământ: ”Este foarte dureros, nu pot decât să…”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 22:18

EXATLON 13 martie. “Faimoşii” au toate motivele să fie mândri. Au ieșit victorioși în edișia de marți, pentru a patra oară la rând. Fapt care i-a adus pe concurenții de la “Războinicii” în pragul depresiei. Au fost extrem de triști, dar au avut puterea să felicite echipa adversă.

”Îmi pare rău că am pierdut meciul decisiv, că am mizat pe unele puncte ale adversarului care s-au dovedit a fi bune. Consider că e penibil, că ne aflăm într-o postură de coşmar”, a spus Alexandru.

”Da, într-adevăr este foarte greu ceea ce trăim. este foarte dureros, nu pot să spun nimic decât că felicit echipa, o felicit pe Belbi, pentru că e tanc. Nu am ce să mai spun”, a spus și Mariana.

”Îi mulţumesc Marianei, da, m-am bucurat de joc, e minunat, mi-am propus să nu intru în apă, pentru că nu ştiu cât de adâncă e”, a precizat Diana Belbiţă.

EXATLON 13 martie. Şi Valentin a fost la înălţime în această seară şi a adus punct echipei, lucru ce l-a bucurat enorm.

”Da, într-adevăr mă bucur că sunt aici, că m-am integrat, că am adus un punct. Cred că contează că suntem uniţi, iar acest lucru se vede”, a spus Valentin, conform wowbiz.ro.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...