Exatlon 13 martie. Mariana, provocată! Giani Kiriță a picat la mijloc. „Cât repede ai ajunge la el?”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 21:06

Exatlon 13 martie. Ediția a început într-o notă amuzantă. Din cauza plictiselii, “Războinicii” au practicat mai multe jocuri. Mariana a fost provocată de Alex să spună cât de rapid ar mânca un sticks dacă la capătul celălalt s-ar afla Giani Kiriță.

Exatlon 13 martie. Mariana a ales, însă, să “fure” sticksul. Nu să-l roadă până ajunge la buzele “Faimosului”. Spre dezamăgirea tuturor, care ar fi droit să audă ceva mult mai incitant din gura ei.

„Dacă ai fi la un capăt al sticksului și la celălalt s-ar afla Giani. Cât de rapidă ai fi să ajungi la el?”, a glumit Alex.

„Aș fi foarte rapidă, i-aș trage din față”, a raspuns Mariana.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...