EXATLON 13 martie. Probleme mari pentru Diana Belbiță. “Mă doare pe mai multe părți, de o lună și jumătate…”

Publicat: 13/03/2018 | 21:15

EXATLON 13 martie. “Faimoşii” s-au bucurat din plin de succes în ultima perioadă, însă, acum, două dintre concurente au recunoscut că au probleme mari. Diana Belbiţă a dezvăluit că se confruntă cu dureri foarte mari de mai bine de o lună de zile, însă a încercat să meargă mai departe.

EXATLON 13 martie: ”Când ai venit tu eram deja cu dureri. Mă doare şi stângul, dar nu aşa rău. De o lună şi jumătate trag de umăr, de întindere, deja mă doare pe mai multe părţi”, a spus Diana Belbiţă.

EXATLON 13 martie. De cealaltă parte, Larisa a spus că se teme să nu păţească ceva. ”Eu astăzi m-am speriat când eram cu catamaranul, că ai văzut că ţi-am zis cî nu puteam să mă duc pe spate şi m-am speriat să nu mi se întâmple ceva. Era spătarul ăla de la scaun chiar acolo. Şi ştii care-i partea proastă, că nu sunt accidentări foarte mari, dar corpul nu are puterea să vindece acum”, a spus Larisa, conform wowbiz.ro.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...