EXATLON 13 martie. Scandal între Anca și Alex Moraru. Și-au aruncat cuvine dure, dar, într-un final, s-au aliat împotriva lui…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 13/03/2018 | 23:51

EXATLON 13 martie. “Războinicii” Anca Mihăilescu și Alex Moraru și-au reproșat diverse lucruri din competiție. Dar, în cele din urmă, au ajuns la un consens. Și-au dat dreptate în ceea ce privește falsitatea “Războinicilor”.

În ultima perioadă erau bisericuțe. Mariana cu Alina, Ștefan cu Alex. Alex este foarte fals, asta este și părerea mea. Mi-a zis că îi pare rău că m-a nominalizat. Mi-a strâns mâna. Tu nu știi, Anca, noi chiar am discutat și am pus lucrurile cap la cap. Alex voia să se considere un lider. Eu nu cred că sunt slabi, însă sunt numai pentru ei. Alex crede foarte mult în ceea ce știe el. Nu ascultă sfaturi.

Alina este și ea o persoană falsă. Eu unul o știu, Anca o știe și ea. E foarte manipulatoare. Pe Mariana o manipulează. O influențează, îi spune Marianei tot felul de lucruri și ea e vocea Alinei. Ea nu vrea să atragă antipatii și o bagă pe Mariana la înaintare„, a spus Alex Moraru.

„Alex era influențat de Radu. Acolo îl vedeam un membru important. Dar el își face planurile separat. Nu sunt acolo persoane care ar putea fi considerate lider. Sunt prea slabi. Cine să fie lider acolo? Nu are cine, sunt slabi”, a spus Anca.

„E prea târziu să se formeze un lider. Ar trebui în primul rând să fie o echipă. Cu ce o manipulează? Ce îi face Marianei? Crezi că Alina nu are curajul să spună?”, a spus mama Alinei.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...