Exatlon, 16 mai: Prima reacție a lui Valentin Chiș după ce a fost eliminat din competiție

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 11:10

În ediția Exatlon, 16 mai, a avut loc o confruntare ca-n filme! A fost un joc de protecție cu o revenire spectaculoasă a Războinicilor. După ce au fost conduși cu scorul de 8-3, aceștia s-au mobilizat și au reușit să întoarcă rezultatul, câștigând în cele din urmă. La jocul de protecție, Larisa a fost cea care a avut câștig de cauză, astfel că Vladimir Drăghia, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș „Bruce” au fost nominalizați spre eliminare. Cel care a primit cele mai puține voturi a fost Valentin. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Astfel, Valentin Chiș „Bruce” a părăsit competiția, în ediția Exatlon, 16 mai. Pe concurent l-a așteptat o surpriză, imediat după eliminare. Dansatorul și-a primit telefonul înapoi. El a avut ocazia să vadă filmulețe cu fetița lui, micuța Anya, care avea doar două luni atunci când el a plecat în Republica Dominicană. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Exatlon, 16 mai. Valentin Chiș: „Cel mai bun să câștige!”

„Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Am învățat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine și despre drumul meu. Mă bucur că mi-am făcut prieteni aici. (…) Vă doresc tot succesul din lume. Cel mai bun să câștige”, a declarat Valentin Chiș după eliminare.

După atâtea luni petrecute în Republica Dominicană, Valentin Chiș „Bruce” este nerăbdător să își vadă familia, dar mai ales pe fetița lui. Iubita lui Valentin, Diana, a dezvăluit la Kanal D că fostul concurent Exatlon va avea parte de o surpriză: „Când va putea intra în posesia telefonului său, va primi instant de deschiderea lui, o grămadă de poze și filmulețe cu Anya, cu ai noștri cățeluși, Lala și Toto, cu noi toți. Anya s-a schumbat foarte multe. Acum este mult mai vocală, până și trăsăturile feței i s-au schimbat. Bruce va fi uimit când o va vedea.”

 

Citește și...