Exatlon 19 februarie: Ion Oncescu a plecat definitiv din Republica Dominicană, din cauza problemelor de sănătate! Medicii au avut de spus ultimul cuvânt

Publicat: 20/02/2018 | 08:00

Exatlon 19 februarie. În ediția de luni seară, telespectatorii, dar și concurenții au avut parte de o veste neașteptată. În cadrul Arenei, Cosmin Cernat a făcut un anunț cu privire la starea de sănătate a lui Ion Oncescu. Deși sportivul se retrăsese temporar din concurs, pentru a primi îngrijiri medicale, concurentul va fi nevoit să se întoarcă acasă. Ion Oncescu a fost propus până acum spre eliminare de trei ori și a fost mereu salvat de votul publicului, fiind unul din favoriții telespectatorilor Exatlon.

Exatlon 19 februarie. Nominalizarea în Arenă nu este singura modalitate prin care un concurent poate părăsi show-ul, aceștia pot abandona, pot fi descalificați sau pot fi trimiși acasă din motive medicale. Acesta a fost și cazul luptătorului de skanderberg Ion Oncescu, unul dintre cei mai puternici concurenți de la Exatlon.

Exatlon 19 februarie: Telespectatorii sunt supărați de plecarea lui Ion Oncescu

Exatlon 19 februarie.  Ion Oncescu n-a putut să doarmă deloc în ultimele zile și nici să dea randament așa cum o făcea înainte,  din cauza unor dureri cumplite. Deși a crezut că poate elimina pietrele de la rinichi consumând multă apă și „sărind într-un loc”, faimosul leac băbesc, starea lui nu s-a ameliorat deloc. Într-un final, sportivul a ajuns pe mâna medicilor din Republica Dominicană, care l-au trimis acasă și i-au spus că nu paote continua competiția.

„După ce Războinicii au avut trei victorii consecutive, Faimoșii sunt liniștiți în această țară, pentru că ei au câștigat Arena Exatlon. Ionuâ Oncescu, din cauza problemelor de sănătate va trebui să plece acasă și să nu mai continue jocul aici. Eu îi mulțumesc lui Ionuț Oncescu pentru prestația de al Exatlon și pentru ceea ce a făcut”, a anunțat prezentatorul Exatlon.

La scurt timp după anunțul făcut de Cosmin Cernat, telespectatorii emisiunii Exatlon au luat cu asalt pagina de Facebook a show-ului, pentru a-și exprima regretul privind plecarea lui Ion Oncescu.

„Săracul Ion a scăpat de 3 nominalizări, dar nu și de pietrele la rinichi”,„Of.. Ion Oncescu mi-a plăcut cel mai mult.. un om cu bun simț.. .amuzant…îmi pare rău că pleacă, dar îi doresc multă sănătate!”, „Ce păcat că a plecat Ion Oncescu. Era reprezentantul moralității, bunului simt și al respectului față de valori. Anca de la Războinici e exact opusul”, „Trist, era de ştiut că o să plece. Însănătoşire grabnică, Ion, şi păcat că nu te mai vedem”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de telespectatorii Exatlon.

 

Citește și...