Exatlon 20 februarie. Un concurent din echipa „Războinicii” a părăsit competiția: „Am intrat în joc de două ori pe propria răspundere, medicii mi-au spus…”

Publicat: 20/02/2018 | 23:46

Anca, Alexandru și Radu! Ei au fost concurenții din echipa „Războinicii” care au fost propuși spre eliminare. Votul telespectatorilor a decis însă care dintre participanți să păsăsească „Exatlon”. Prezentatorul emisiunii a fost uimit de reacțiile celor care au rămas în cunoscutul concurs.

Deși membrii echipei „Războinicilor” și-au dorit ca Anca să părăsească concursul „Exatlon”, Radu a fost cel eliminat. Spre surprinderea echipei de filmare, dar și a telespectatorilor atât Radu, cât și foștii colegi nu au reacționat în niciun fel.

„N-am văzut niciun fel de reacție pe chipurile voastre, mi-e tare greu să interpretez. Nici măcar pe chipul Ancăi, nici pe chipul lui Alexandru. Sincer, e un final la care nu mă așteptăm”, a reacționat Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii „Exatlon”.

Radu, concurentul care a plecat din Republica Dominicană spre România, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nimeni nu a fost surprins de rezultat.

„Am să pot să le explic telespectatorilor grimasa. În mare parte, au știut de problemă mea de sănătate. Sunt accidentat de trei săptămâni, ei știau că sunt sub tratament, am încercat să reușesc să continui și să întru în joc. Am intrat de două ori pe propria răspundere, medicii mi-au recomandat repaus. (…). Nu pot să stau pe bancă la nesfârșit. Nu ai văzut o reacție de mirare sau de dezamăgire din partea lor pentru că se așteptau”, a spus Radu, unul dintre foștii concurenți de la „Exatlon”.

„A fost destul de tensionată seara, așteptăm verdictul. Când l-am auzit însă, ne-am întristat cu toții. După aceea m-am gândit că o să se intoarcă acasă, la noi. Ne-a fost dor de el (…). Pe de-o parte m-am bucurat, pentru că o să vină acasă, dar voiam să mai evolueze, să mai castu fost și momente triste: când au fost certuri, nu câștiga puncte sau când se bucura la o bucată de carne. Eu, fratele meu și familia îl așteptăm acasă (…)”, a declarat Alina Frandas, fiica lui Radu, concurentul care a părăsit competiția de la „Exatlon” în această seară, 20 februarie.

 

Citește și...