Exatlon 2018. Povestea tatuajelor războinicului Iulian Pitea, puștiul care l-a înfruntat pe What’s Up

Publicat: 31/08/2018 | 11:08

Iulian Pitea (21 de ani) este una dintre surprizele celui de-al doilea sezon al show-ului Exatlon. Tânărul războinic este un atlet desăvârșit, iar calitățile lui au fost apreciate de colegii e echipă. El a practicat săriturile cu schiurile mai bine de 10 ani.

Iulian Pitea are două tatuaje, unul în zona coastelor, pe partea stângă, acolo unde are desenate însemnele olimpice. Asta pentru că el este un sportiv olimpic. El s-a calificat în 2014 la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, unde a reprezentat România la săriturile cu schiurile. Niciun român nu mai reușise acest lucru de 22 de ani. Războinicul a ocupat locul 45 la trambulina mică (86 m) și 51 la trambulina (101,5 m), dar nu a reușit să se califice în finală.

Iulian Pitea mai are un tatuaj în zona gambei. El are desenat un schior în timpul saltului, dar desenul nu este terminat, Războinicul era „programat” să-și termine tatuajul, însă a aflat că trebuie să împacheteze pentru Republica Dominicană și a fost nevoit să amâne totul, potrivit wowbiz.ro.

 

Citește și...