Exatlon 24 februarie. Diana Belbiță s-a dus de la sufletul unor fani: ”Mai mult încurcă!”

Publicat: 24/02/2018 | 22:29
Exatlon 24 februarie. Diana Belbiță s-a dus de la sufletul unor fani: ”Mai mult încurcă!”

Exatlon 24 februarie. Diana Belbiță era una dintre preferatele celor care urmăresc reality-show-ul din Republica Dominicană, dar de la o vreme ea și-a pierdut o parte din ei. Aceștia spun că luptătoarea de MMA mai mult încurcă, în ultima perioadă. Sigur, au fost și fani care i-au luat apărarea.

Exatlon 24 februarie. Discuțiile s-au aprins pe rețelele de socializare.

Exatlon 24 februarie.”Multi o lauda pe Belbita. Dar Larisa ????? E atat de draguta, este educata. E O adevarata luptatoare. De cand e in Republica Dominicana, de cand luptam alaturi de echipa Faimosilor, a devenit si mai puternica si mai tare. A demonstat de nenumarate ori ca merita s-o apreciem. Hai Larisa, tine-o tot ASA, esti BRAVOOOOO”, a scris un fan.

Exatlon 24 februarie. „Da, e o luptatoare, e ea mai tacuta, dar e super fata”, „Imi place de ea şi Anca Surdu. Eu pe Belbita nu o văd aşa specială”, „Sunt de acord cu voi cu toate că susţinătorii au invadat grupul cu pozele Belbiţei, cred că mai multe aprecieri le merită Larisa a demonstrat că este mai bună decât Belbiţa.”

„Exact asta vroiam si EU sa spun. Tot grupul e plin cu poze si postari cu Belbita, insa pe Didi Ancuta si Larisa nu prea sunt ….ma rog . …. E superba Larisa”, „Sinceră să fiu Belbiţa mai mult le încurcă pe fete… Nu este atentă deloc … şi la jocul în Hamac a avut multe dificultăţi….”, au curs comentariile.

Citește și...