Exatlon 25 februarie. Pare puternică, dar ascunde o durere imensă în suflet. Mariana, în lacrimi: „Știu că nu mai pot să o văd!”

Publicat: 26/02/2018 | 07:46

Exatlon 25 februarie. Momente emoţionante ieri seară, la Exatlon, unde concurenţii au vorbit despre dramele din viaţa lor. Mariana, Alina, Diana Belbiţă, Larisa şi Ionuţ nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile atunci când au fost întrebați cine ar fi persoana pe care și-ar dori să o aibă alături în Republica Dominicană.

Exatlon 25 februarie. Una dintre cele mai puternice concurente din competiție, Mariana, i-a emoționat pe toți cei prezenți. Ea a mărturisit că i-a murit mama și că acest lucru îi trezește sentimente triste.

„Mi-e dor de mama pe care nu mai ştiu că nu mai pot să o văd, pentru că a plecat la îngeri. Mi-e dor şi de copilul meu, dar ştiu că sunt puternică şi ştiu că voi trece mai departe.”, a mărturisit Mariana, la Exatlon 25 februarie.

Nici Alina nu și-a putut stăpâni lacrimile: „O să-mi treacă. Ştefan a fost întrebat dacă o persoană ar fi fost aici, stând, însă eu pot să răspund. Pot să răspund eu. Cu tot respectul, aş fi uitat de toţi şi aş fi sărit pentru mama”.

Diana Belbiță a vorbit și ea despre familia ei: „O iubesc foarte, foarte mult pe mama, dar eu cred că toată sunt tata în fire. Cred că datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi, cred că toate competiţiile în care am luptat au fost pentru el. Îmi este foarte dor de ei, aşa că voi lupta mai departe aici, în Dominicană. ”

Citește și...