EXATLON 27 MARTIE. Valentin a câștigat imunitatea la proba individuală! “Faimoșii”, gata de nominalizari

Publicat: 27/03/2018 | 22:14

După ce “Faimoșii” au pierdut protecția pentru Exatlon Arena, aceștia vor fi nevoiți să facă nominalizarile pentru eliminare.

În jocul individual, Cătălin Cazacu a fost desemnat „Player of the Week”, cu cele mai multe puncte aduse, iar Valentin a câștigat imunitatea individuală. Cătălin Cazacu și Valentin nu vor putea fi nominalizați.

„Trebuie să recunosc că îmi era frică de acest moment, sunt niște senzații mixte, dar și de mulțumire pentru că ești protejat. Mi-am dorit să dau tot ce pot în acest concurs și chiar dacă asta rezultă la astfel de situații, a trebuit să dau totul. Având în vedere că sunt și cel mai nou venit aici, îmi era teamă că aș fi putut fi nominalizat”, a spus Valentin, conform wowbiz.ro.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...