Exatlon, 28 septembrie. Alin Andronic s-a accidentat urât: „Trebuie să mergem la ambulanță!”

Publicat: 29/09/2018 | 10:21

Exatlon, 28 septembrie. O nouă accidentare în timpul competiției! De data aceasta este vorba de Alin Andronic. El a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce s-a accidentat la gleznă.

Exatlon 28 septembrie. Colegii de echipă a lui Alin Andronic s-au temut pentru el, după ce au văzut că s-a accidentat. Războinicul a ținut-o sus și tare că nu are nimic: „N-am, mă, nimic. Nu mai faceți așa”.

Imediat după ce a obținut punctul și a făcut scorul în favoarea echipei sale la 7-4, Alin Andronic a avut nevoie de intervenția medicilor. „Te împachetez eu diseară, nu-ți face griji”, i-a transmis una dintre colegele lui de echipă.

„Trebuie să mergem la ambulană. Trebuie să verificăm”, i-a spus medicul lui Alin Andronic. Războnicul a fost dus în cele din urmă la ambulanță. Doctorii i-au înfășurat glezna lui Alina și, din fericire, Războinicul a puttu continua cursa. El i-a dus pe Războinici la 9-8 și au câștigat în cele din urmă cu 10-8.

Imediat dupa ce a obtinut punctul, ducand scorul in favoarea echipei sale la 7-4, Alin Andronic a avut nevoie de interventia medicilor, acuzand o accidentare la glezna.

 

Citește și...