Exatlon, 29 septembrie: Scandal uriaș în echipa Războinicilor! Doru și Diana, la cuțite din cauza unei glume: „Ești o femeie rea și falsă!”

Publicat: 30/09/2018 | 12:19

Exatlon, 29 septembrie. Au apărut noi tensiuni între Războinici, după ce  Echipa Diana Senteș i-a făcut o glumă lui Doru Meseșan. Fosta iubită a lui Dani Oțil a încercat să îi facă o farsă colegului său, pentru că era enervată de faptul că acesta se ducea la toaletă pe timpul nopții. 

Exatlon, 29 septembrie. Doru are obiceiul să se ducă la toaletă pe timpul nopții, iar asta îi trezește deseori pe colegii acestuia. Diana s-a gândint să îi facă o farsă, așa că l-a pândit când pleacă la toaletă și i-a mutat salteaua. Când s-a întorz, războinicul „geto-dac” nu și-a mai găsit salteaua și s-a culcat pe podea, până când cineva a mers și a adus o lanternă. A doua zi, Doru a acuzat-o pe A Ana Maria Otvos că i-a ascuns salteaua, dar Diana a recunoscut totul. (Citește și Concurentul de la Exatlon se iubește în secret cu fosta amantă a unui musculos celebru)

„Eu consider că atât timp cât tu nu ne respecți pe noi pentru că în fiecare seară, că e 1 noaptea, că e 2… Când te trezești la baie nu e involuntar. E dreptul meu să fac ce glumă vreau eu…”, a declarat Diana, în ediția Exatlon, 29 septembrie. Concurenta susține că și-a dorit ca Războinicul „să învețe ceva” din gluma ei, însă nici ceilalți colegi nu i-au „gustat” umorul.

„Dacă mă scol să mă duc la baie, ce să fac? Nu ești judecător să mă judeci! Ești o femeie rea, ești o femeie falsă!’”, i-a spus Doru Dianei.

Citește și...