Exatlon 6 octombrie. Cum au reacționat concurenții când Cosmin Cernat le-a dat marea veste: ”Ăsta e premiul pus în joc!”

Publicat: 06/10/2018 | 22:37
Exatlon 6 octombrie. Cum au reacționat concurenții când Cosmin Cernat le-a dat marea veste: ”Ăsta e premiul pus în joc!”

Echipa care câştigă va merge la vilă, dar va primi şi mesaje din partea celor dragi. Acesta a fost mesajul lui Cosmin Cernat, prezentatorul concursului Exatlon.

Concurenții au aflat că premiul pus în joc este comunicarea cu cei dragi. Acest gând i-a făcut pe toţi să îşi dorească şi mai mult să câştige, după atâtea săptămâni în care nu au vorbit cu familiie lor. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 6 OCTOMBRIE. DORU MESEŞAN ÎI CRITICĂ DUR PE RĂZBOINICI DUPĂ ELIMINAREA SIMIEI)

 „Fiecare membru al echipei câştigătoare va primi astăzi mesaje şi poze de la familie”, le-a spus Cosmin Cernat concurenţilor.

„Mi-aş dori ce mesajul să fie de la familie. Mi-e foarte dor de tata, de mama, de sora mea, de prietenul meu. Aş da oricând un premiu de mâncare sau excursie pe un premiu de comunicare. Este foarte greu să stai departe de cei dragi, mai ales când trăieşti această experienţă atât de tensionata şi de diferită de viaţă de zi cu zi. Sper să câştigăm vila”, a spus Diana Senteş emoţionată. (CITEȘTE ȘI: UN PREOT A OMORÂT UN MOTOCICLIST ÎN ZIUA REFERENDUMULUI! CE REACȚIE A AVUT EPISCOPIA)

„Nu ai fi putut să ne dai o veste mai frumoasă. Mi-aş dori foarte mult să aflu ceva de la sora mea din Germania sau de la părinţii mei. Sunt foarte emoţionat şi o să dau astăzi mai mult decât oricând”, a zis Alin.

 „Ne dorim foarte tare să câştigăm. Casă este extrem de importantă, dar un preţ de comunicare este cel mai de preţ premiu. Vreau un mesaj de la părinţii mei, să ştiu că sunt bine şi că mă privesc de acasă”, a comentat și Ana Georgescu.

Citește și...