Exatlon 8 aprilie 2018. Nu au mai ținut cont că sunt filmați! S-au atins pasional, au dansat lasciv și au flirtat! Cine sunt protagoniștii imaginilor fierbinți

Publicat: 09/04/2018 | 20:00

Exatlon 8 aprilie 2018. Prima seară de Paște a fost una specială în Republica Dominicană, unde concurenți din echipa „Faimoșii” și cea „Războinicii” s-au distrat pe cinste. Ei s-au înfruptat din bucate alese la cină, au făcut karaoke, iar în urma performării, fiecare dintre ei au fost punctați de colegi. Dup-ă acest moment, ei au încins ringul de dans, iar unii dintre ei și-au dat frâu sentimentelor. Imaginile fac deliciul fanilor.

Vladimir Drăghia a primit note proaste pentru prestația de la karaoke, dar, actorul nu s-a suparat. Dimportrivă: s-a amuzat alături de colegii săi de competiție.

Geanina Stana, cea mai nouă concurentă de la „Exatlon”, care a participat și la „Bravo, ai stil!”, a purtat o rochie elenagtă lungă, care a avut un decolteu amețitor. Ea a interpretat melodia Andrei „Vreau sărutarea ta”. Când s-a dat startul petrecerii, bruneta focoasă și-a unduit trupul de zeiță, iar băieții au fost în delir. Pe muzică românească, dar și melodii cântate de artiști internațional, participanții de la „Exatlon” s-au dezlănțuit. Unii dintre ei parcă au uitat de camerele de filmat și, în timpul pieselor, unii dintre ei s-au atins, au dansat lasciv și au flirtat mult.

La un moment dat, Alex Nedelcu, poreclit „Bentiță”, a invitat-o la dans, iar mâinile lui i-au alunecat pe trupul Geaninei. Printre cei care au dansat apropiat se numără Giani Kiriță și Diana Belbița, cunoscută la „Exatlon” drept „Prințesa Războinică”, dar și alți doi concurenți.

Citește și: Mama Faimosului Kiriță și cea a Războinicului Alex și-au aruncat vorbe grele în direct, la TV: „Mi-am educat copilul foarte bine, nu l-a jignit niciodată”

La petrecerea incendiară a concurenților de la „Exatlon” s-au alăturat câțiva localnici.

Citește și...