EXATLON. Mama Faimosului Kiriță și cea a Războinicului Alex și-au aruncat vorbe grele în direct, la TV: „Mi-am educat copilul foarte bine, nu l-a jignit niciodată”

Publicat: 27/03/2018 | 08:18

Tensiunea și replicile acide nu se spun doar în cadrul competiției „Exatlon”, concurenții fiind parcă la capătul răbdărilor, ci și acasă, unde sunt așteptați de cei dragi. Așa s-a întâmplat într-un platou de televiziune, unde mama lui Giani Kiriță și a lui Alex Nedelcu s-au certat aproape ca la ușa cortului din cauza celor petrecute între copiii lor. Totul a degenerat după ce fostul fotbalist l-a ironizat din toate punctele pe „Războinicul de la Exatlon” și a aruncat apă către toți adversarii săi.

Citește și: EXATLON 26 MARTIE. Giani Kiriță, încă un atac la adresa “Războinicilor”: “Hai, mă, Alina, la naiba! Voi aveți record de stat în coteț”

În Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea „Exatlon”, spiritele s-au încins mai tare decât gradele din termomentre. Unul dintre cele mai recente conflicte a început din cauza unei reguli noi, care e foarte simplină: concurenții au posibilitatea să își aleagă adversarii cu care să se întreacă pe teren. Deranjat că „Războinicii” l-au ales de trei ori pe Oltin ceea ce a dus la pierderea probei a participanților din echipa „Faimoșilor”, Giani Kiriță a explodat. Iar printre cei pe care și-a vărsat nervii se numără Alexandru Nedelcu, pe care l-a ironizat din toate unghiurile posibile. Celebrul dansator a fost este cunoscut în concurs ca „Alex Bentiță”.

Citește și: Ce va face Giani Kiriță cu banii dacă ar câștiga premiul cel mare de la “Exatlon”! Fiica lui l-a dat de gol: „Sunt sigură că o să-și ia…”

Invitate la „Wowbiz”, Niculina Kiriță și mama „Războinicului” Alex au început să se certe puternic și să își reproșeze mai multe lucruri.

„Eu mi-am educat copilul foarte bine. A făcut 20 de ani de dans sportiv. Este o artă și un sport complex. Alex nu vi l-a jignit niciodată pe Giani. De unde știe el că se dansează la nunți și botezuri? Era bătaie de joc, inclusiv la adresa lui Oltin, cum îl scoate în față și râde de el. Doamnă, să arunci cu apa în adversari? Cum să faci așa ceva?”, a afirmat mama lui Alex Nedelcu în cadrul emisiunii „Wowbiz”.

Mama lui Giani Kiriță i-a reproșat mamei lui Alex Nedelcu că fiul ei nu se bucură de aceeași notorietate pe care o are fostul dinamovist

„Băiatul meu e un campion și un sportiv. Așa e el, asta e el și sunt mândră de el. Dacă el nu ar fi, echipă nu ar fi așa cum e. Sunt atât de mândră de băiatul meu, este un campion și campion va rămâne. De băiatul meu știe o lume întreagă, o lume întreagă știe cine e Giani Kirita. De băiatul dumneavoastră nu știe nimeni. Da, a aruncat cu apa și i-a răcorit. Toți aveau temperatură.”, a a reacționat mama lui Giani Kiriță.

Citește și: Toată lumea îl ştie pe Giani Kiriţă, însă puţini o cunosc pe Daniela! Cum arată fosta soţie a sportivului, cu care are doi copii

„Iată în ce stare te aduce Giani Kirita când aduce anumite vorbe și jignește. Într-adevăr, asta este strategia lui, dar merge prea departe uneori. Te enervează un astfel de comportament, nu e frumos cum procedează Giani.”, a mai spus Alex Moraru, fost concurent la „Exatlon”, în echipa Războinicilor.

Citește și...